Smartwatch V8 - ρολόι, φαρμακείο, τις πραγματικές απόψεις, αγοράστε τώρα, τιμή
Νέα

Smartwatch V8 – ρολόι, φαρμακείο, τις πραγματικές απόψεις, αγοράστε τώρα, τιμή

& nbsp?

Τα πρώτα πρωτότυπα των έξυπνων

συσκευών χειρός εμφανίστηκε πολύ πριν από την εποχή της τεχνολογίας των πληροφοριών. συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας για πρώτη φορά έθεσε το θέμα των πολυλειτουργικών συσκευών, η οποία στεγάζεται το αδιανόητο κατά τη λειτουργία στιγμή.

Η απελευθέρωση του λειτουργικού συστήματος Android Wear πριν από τρία χρόνια μας

επέτρεψε να πραγματοποιήσει σχεδόν όλα φαντασία στη ζωή, κάνοντας την αγορά μικροσκοπικές συσκευές επεκτείνεται κάθε μέρα. Δεν ξέρω πώς να επιλέξετε ένα έξυπνο ρολόι που θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας; Βοήθεια έξι σημαντικούς κανόνες που δίνονται παρακάτω.

Ο σκοπός της απόκτησης Smartwatch V8

Παρά το γεγονός ότι οι έξυπνες ρολόγια περιέχει σχεδόν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ενός smartphone, είναι η καλύτερη αγορά μόνο ένα ορισμένο αριθμό ανθρώπων. Πριν πάτε στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών να μάθετε για τον εαυτό σας αν θα ήταν χρήσιμο αυτό το gadget είναι. Για αυτό είναι αρκετό τώρα να δούμε τον καρπό σας. Αν χρησιμοποιείται για να κάνει στην καθημερινή ζωή χωρίς ένα ρολόι και δεν αισθάνονται την επιτακτική ανάγκη, να αγοράσει το έξυπνο ρολόι δεν είναι μια πολύ καλή συμφωνία.

Ένας άλλος λόγος για να εξετάσουμε φοριούνται ηλεκτρονικά μπορεί να είναι η διαγώνιος του smartphone. Μεγάλες phablets δεν είναι πολύ άνετα στην καθημερινή χρήση και να φέρει πολλά προβλήματα με σταθερή απάντηση στην ανακοίνωση. Έξυπνο ρολόι μόλις έχω λύσει αυτό το πρόβλημα, που αντικαθιστά την οθόνη του τηλεφώνου σας. Μετά την αγορά δεν υπάρχει ανάγκη κάθε χρόνο για να βγάλει ένα ογκώδες τηλέφωνο από την τσέπη κάθε ειδοποίηση.

Σετ χαρακτηριστικά για την παρακολούθηση της υγείας είναι πολύ χρήσιμο για αρχάριους για τους αθλητές. Τα περισσότερα μοντέλα των ρολογιών μπορεί να λειτουργήσει ως tracker γυμναστικής και εφαρμογές τρίτων για τη σύνθεση δίαιτες και προγράμματα άσκησης θα σας βοηθήσει να φέρει φυσική μορφή στα δεξιά.

Σχεδιασμός και εργονομία Smartwatch V8

λίγους αιώνες, οι απλοί ρολόι έχει εξελιχθεί από ένα απλό εργαλείο για τον προσδιορισμό του χρόνου σε ένα ξεχωριστό στοιχείο στυλ για κάθε άτομο. Η σωστή γραμμή μπορεί να τονίσει την κατάσταση του ιδιοκτήτη, και ακατάλληλη φωτεινό λουράκι, αντιθέτως, θα δώσει την εμφάνιση των ιδιοτροπία.

P>

Το ίδιο ισχύει και για έξυπνες ρολόγια. Το πρώτο τους μοντέλο ήταν περισσότερο σαν ένα συνηθισμένο βραχιόλια γυμναστήριο με προηγμένη λειτουργικότητα. Τώρα, όμως, η ναυαρχίδα συσκευές είναι σχεδόν δυσδιάκριτες από τα ακριβά χρονόμετρα. Αυτό διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό από την ευελιξία του σχεδιασμού για ένα έξυπνο ρολόι. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αποσπώμενες τιράντες που μπορούν να μεταμορφώσουν δραστικά το σχεδιασμό της συσκευής.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Samsung Gear S3 (πλήρης σύνδεσμο ανασκόπηση). Το σώμα τους είναι εξοπλισμένη με μια καθολική βραχίονα για μια τεράστια γκάμα ιμάντων. Η επιλογή του σωστού λωρίδα δέρμα με μια απλή κλήση τέλεια με το μαύρο σακάκι των επιχειρήσεων, καθώς και για τον αθλητισμό ταιριάζει ανθεκτικό φωτεινό ιμάντα από πλαστικό, η

οποία συνδυάζεται με ένα επιθετικό ώρες σχεδίαση bezel.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι οι διαστάσεις και το βάρος της συσκευής. Δεν θα πρέπει να φέρει τον ιδιοκτήτη ή να φέρουν σε δύσκολη θέση τις κινήσεις του. Λάβετε υπόψη ότι για να φορέσει ένα μεγάλο καντράν με στενά τοποθετηθεί μανίκια είναι προβληματική. Έτσι η επιλεγείσα ζώνη δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε κνησμό ή τσίμπημα του δέρματος.

Θα πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή στο είδος των ωρών προστασία από την υγρασία. Τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος πρέπει να αναφέρει το βαθμό της αντίστασης του νερού ενός κελύφους. Τις περισσότερες φορές είναι IP67, που σημαίνει πλήρη προστασία από πιτσιλιές και σκόνη. Εμβληματική μοντέλα έχουν ήδη πρότυπο IP68, το οποίο σας επιτρέπει να βουτήξει κάτω από το νερό για λίγα μέτρα. Αν κάνετε θαλάσσια σπορ, την επιλογή της δεύτερης επιλογής που απαιτείται.

Οθόνη Smartwatch V8

Οι παράμετροι της οθόνης από τα πιο έξυπνα ρολόγια δεν είναι πολύ διαφορετικό από ένα συμβατικό κινητό τηλέφωνο. Διαθέτουν αφής LCD, OLED ή SuperAMOLED πίνακες με

υψηλή πυκνότητα pixel. Οι πληροφορίες σχετικά με τέτοιες οθόνες εξίσου καλά και είναι ορατό σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Σε άλλες τροποποιήσεις πληρούν transflective μήτρα, η οποία απαιτεί μια εξωτερική πηγή φωτός για άνετη εργασία. Με απλά λόγια, δεν έχουν κανονική δική φωτισμό. Αυτά τα ρολόγια δεν είναι κατάλληλα για το ρόλο της καθολικής χρονόμετρο, αλλά μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία τα βραχιόλια γυμναστήριο. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της οθόνης η κατανάλωση ισχύος της μπαταρίας σε τέτοιες συσκευές είναι ελάχιστη.

Οι φίλοι Samsung συνιστούμε να δώσουν προσοχή στο κορυφαίο μοντέλο S3. Εδώ είναι AlwaysOn οθόνης. Σας επιτρέπει να εμφανίσετε το χρόνο και οι βασικές πληροφορίες για ακόμη η οθόνη είναι απενεργοποιημένη. Τεχνολογία σχεδόν δεν καταναλώνει μπαταρία, επιτρέποντας το ρολόι να λειτουργεί για αρκετές ημέρες.

Λειτουργικότητα Smartwatch V8

Ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς καταλαμβάνεται από τις συσκευές στην πλατφόρμα Android, ως εκ τούτου, το λειτουργικό σύστημα Android Wear είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μεταξύ των προγραμματιστών που φοριέται ηλεκτρονικών ειδών. Η Apple, με βότσαλα και LG έχουν αναπτύξει τα δικά τους ιδιόκτητα συστήματα για τις συσκευές τους. Αυτό σημαίνει ότι το ρολόι της Apple μπορεί να λειτουργήσει μόνο με το iOS smartphone ή tablet. Επίσης να έχουν

επίγνωση του γεγονότος ότι ορισμένα μοντέλα της χρονόμετρα ασυμβίβαστη με τις ξεπερασμένες smartphones, το ποσό της μνήμης RAM μικρότερη από 1,5 GB.

Στις δυνατότητες της σύγχρονης έξυπνα ρολόγια είναι περισσότερο σαν μικρογραφία smartphones. Ωστόσο, θα πρέπει ακόμα να συγχρονίσετε με το τηλέφωνο για να λειτουργήσει σωστά, ως απάντηση σε μηνύματα και κλήσεις είναι η βασική λειτουργία του SmartWatch.

Οι πιο προχωρημένοι τροποποίηση έλεγχο λειτουργία φωνητικής. Για να ενεργοποιήσετε μια συγκεκριμένη λειτουργία είναι αρκετό για να ζητήσει από την ομάδα. Είναι πολύ βολικό κατά την οδήγηση ενός αυτοκινήτου. Αρκετά για να απαντήσει με φωνή στο πρόσωπο για το άλλο άκρο ακούσει τα λόγια σας. Καθημερινές εργασίες για να διευκολυνθεί η εικονική βοηθός Siri και το Google Now.

Smart ρολόι για τη μείωση της ανθρώπινης επαφής με την οθόνη του smartphone σας. Δεν χρειάζεται να βγούμε από την τσέπη κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε το κομμάτι του παίκτη, ή για να δείτε άλλες σημαντικές πληροφορίες. Επιπλέον, ακόμη και το Chrono δεν απαιτεί πάντα άμεση επαφή με την οθόνη. Πολλοί από αυτούς υποστηρίζουν τη διαχείριση των κουνώντας χάρη στην ενσωματωμένη γυροσκόπιο.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η πλοήγηση GPS. Ο αισθητήρας θέσης είναι χρήσιμο για τον αθλητισμό (για να καθορίσουν την απόσταση που καλύπτεται κατά τη διάρκεια της κατάρτισης), καθώς και για τη συνήθη προσανατολισμό σε άγνωστο έδαφος. Για να το GPS μπορεί να περιλαμβάνει τους αισθητήρες ύψους που καταγράφουν τη θέση σε σχέση με το επίπεδο της θάλασσας.

Ευφυής παρακολούθηση των δεικτών του καρδιακού ρυθμού και της πίεσης σας επιτρέπει να σχεδιάσετε την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του ιδιοκτήτη. Βάσει της ληφθείσας εφαρμογής δεδομένων σε ώρες υπολογίζει το βέλτιστο επίπεδο του στρες στο σώμα, τον χρόνο της αφύπνισης για την γρήγορη φάση του ύπνου και της διατροφής.

Αυτονομία Smartwatch V8

Φωτεινή οθόνη υψηλής ποιότητας, ασύρματο συγχρονισμό και πληθώρα αισθητήρων απαιτούν θυσίες, με τη μορφή αυτόνομης εργασίας. Ωστόσο, ακόμη και η πιο «επίμονες» ρολόι με ανακλαστική οθόνη δεν μπορεί να λειτουργήσει με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας περισσότερο από 5-7 ημέρες. Συσκευή με μήτρα IPS απορρίπτονται σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορα. Κατά μέσο όρο, θα πρέπει να χρεώνουν κάθε δύο ημέρες.

Η απόδοση της μπαταρίας εξαρτάται από τις ώρες χρήσης. Με την ενεργό αθλητισμό, με τη συμμετοχή λειτουργία όλων των αισθητήρων της συσκευής σας για να φορτίσετε το ρολόι θα έχει σχεδόν καθημερινά. Μέτρια χρήση (για να ελέγξετε την ώρα, να ανταποκριθεί στις κοινοποιήσεις) θα επιτρέψει την μπαταρία να τεντώσει έως πέντε ημέρες.

Τιμή Smartwatch V8

Το κόστος των έξυπνων ρολόγια μπορεί να κυμαίνεται από μερικές δεκάδες δολάρια για φθηνά κινεζικά μοντέλο από Aliexpress, έως και αρκετές χιλιάδες δολάρια για τα επώνυμα ρολόγια, διακοσμημένες με πολύτιμα μέταλλα. Για να αγοράσετε την καλύτερη δυνατή συσκευή με μια καλή αναλογία τιμής / ποιότητας είναι καλύτερα να αναβάλει τουλάχιστον 200 $.

Αν επιλέξετε την κατηγορία του προϋπολογισμού, ρίξτε μια ματιά στο Huami Amazfit ρολόι. Ρολόγια έχουν ένα σπορ σχεδίαση και ένα βασικό σύνολο λειτουργιών. Ιδανικό ως πρώτο μοντέλο των wearable electronics. Από τις ελλείψεις που μπορεί να προσδιοριστεί μόνο οθόνη χαμηλής ποιότητας, που glares από τον ήλιο, και τις πρώτες του firmware.

επόμενο υποψήφιο – 2 Huawei Watch. Για $ 285 μπορείτε να πάρετε μια υψηλής ποιότητας AMOLED οθόνη, κομψό λουράκι που συγχρονίζεται με το Android + iOS. Ωστόσο, η Huawei ρολόι μπορεί να χωρέσει το πολύ μία ημέρα χωρίς επαναφόρτιση.

Κριτική ρολόι Huawei:

Η ναυαρχίδα τμήμα παρέχει μια πολύ ευρύτερη επιλογή. Εδώ μπορείτε να μείνετε για την Apple Watch 2, ή δεύτερης γενιάς Moto 360. Και τα δύο μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα καθημερινό κομψό βοηθός ή ένα τρακτέρ γυμναστήριο.

Περισσότερα ενδιαφέροντα σχέδια μπορείτε να δείτε στην συλλογή μας: «μια κατάταξη των καλύτερων έξυπνων ρολόγια 2019». Αν επιλέξετε το μοντέλο για το παιδί σας, σας συνιστούμε να διαβάσετε το άρθρο, «tracker παιδιά ρολόι τηλέφωνο GPS»

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...