Smartwatch A1 - ρολόι, πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;
Νέα

Smartwatch A1 – ρολόι, πού να αγοράσουν το φθηνότερο, πώς λειτουργεί;

Όχι πολύ καιρό πριν αρχίσαμε να δώσουν προσοχή στην

έξυπνη ρολόγια και τώρα θέλουμε να μιλήσουμε για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, δηλαδή, SmartwatchA1. Η Apple, σχετικά με το δικαίωμα της πρώτης Δημιουργός αυτής της τεχνολογίας έχει φέρει στη βιομηχανία των έξυπνων συσκευών ενός συγκεκριμένου προτύπου, το οποίο αναγκαστικά να τηρούν τους κατασκευαστές. Δεν είναι μόνο για την

εμφάνιση, αλλά και για το περιβάλλον, το οποίο SmartwatchA1 αντιγράφονται σχεδόν εντελώς. Αλλά, δεν είναι μόνο η εμφάνιση είναι σημαντική για τον αγοραστή, αλλά η γέμιση, η οποία το κινεζικό μοντέλο, ειλικρινά κατώτερη από την Μήλο. Ας δούμε πιο αναλυτικά.

Η κινεζική προσπάθεια να καλύψουν τη διαφορά με την Apple

Smart ρολόι SmartwatchA1 – μια προσπάθεια της Κίνας να λάβουν την μεζές από το πουθενά δημοτικότητα αυτών των gadgets. Παρουσιάζονται στην αγορά όχι πολύ καιρό πριν, οπότε δεν υπάρχει νόημα να δημιουργήσετε το προϊόν σας, ακόμα και με τον κύριο ανταγωνιστή της, όπως γίγαντες όπως η Apple. Επιπλέον, κινεζική παραγωγή χαρακτηρίζεται συχνά από το χαμηλό τους κόστος, το οποίο είναι το βασικό κριτήριο της επιλογής. Και τα τελευταία χρόνια το επίπεδο της τεχνολογίας από την Κίνα έχει πάψει να είναι ένα θέμα για αστεία, και τώρα έχει ένα πολύ μεγάλο βάρος στην αγορά.

Όνομα – έξυπνο ρολόι έξυπνο ρολόι έξυπνη α1, αντέγραψε το σχεδιασμό, δεν είναι πολύ ισχυρή εγκεφάλους, με βάση την πλατφόρμα Android, και ιδού, το φως βγήκε ένα νέο μοντέλο που θα πάρει σίγουρα έναν αγοραστή. Επαναλαμβάνοντας το σχεδιασμό του ρολογιού της Apple, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος μιας τέτοιας συσκευή κινέζους κατασκευαστές πέτυχαν, το μοντέλο τους έγινε πολύ δημοφιλής.

Σε σύγκριση με την Apple Παρακολουθήστε

Ό, τι έπαινο, SmartwatchA1 να παρακάμψει την Apple μόνο απέτυχε. Η μόνη διαφορά υπέρ του SmartWatch Α1 -. Τιμών, και τα υπόλοιπα, όπως πάντα, από την πλευρά της αμερικανικής κατασκευαστή

 • Σχεδιασμός. Α1 Smartwatch σημαντικά κατώτερη από ανταγωνιστή της. Κατ ‘αρχήν, διαφορετικά και δεν θα μπορούσε να είναι, με δεδομένη την τεράστια διαφορά τιμής. Η πρώτη διαφορά υπέρ της Apple είναι ορατά ακόμα και οπτικά – τα περισσότερα λουριά, εξαρτήματα, και φαίνονται πολύ πιο σταθερή?
 • Χαρακτηριστικά. Αυτό είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του εξοπλισμού

  Καλιφόρνια κατασκευαστή. Δεν θα είναι σε θέση να αντέξουν οικονομικά να βγει έξω με ένα αδύναμο σιδήρου, ή κακή εμφάνιση εργασίας?

 • Πλατφόρμας. Σε αντίθεση με την Apple, η πλατφόρμα Android είναι πιο φορολόγηση στις πλατφόρμες στήριξης, αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των κινεζικών προϊόντων. Δηλαδή, μπορεί να λειτουργήσει με οποιαδήποτε συσκευή?
 • κάρτα

 • SIM. Ένα από τα τεχνογνωσίας εισάγονται από την Κίνα στην δημιουργία έξυπνων ρολογιών ήταν η υποστήριξη της κάρτας SIM. Παρά το γεγονός ότι πολύ συχνά προστίθενται περιττά χαρακτηριστικά των gadgets, υποστηρίζουν την κάρτα sim έχει λάβει επαίνους από τους χρήστες?
 • Προσβασιμότητα. Παρακολουθήστε SmartwatchA1 είναι ιδανικό για όσους δεν μπορούν ή δεν θα εφαρμόσει το πλήρες δυναμικό της Apple συσκευή σας. Συμφωνώ, είναι ανόητο να αγοράσει

  μια συσκευή για πολλά χρήματα, και να μην χρησιμοποιούν το πλήρες δυναμικό της. Την ίδια στιγμή, μπορείτε να αγοράσετε μια φθηνότερη συσκευή, και μείνετε ευχαριστημένοι

Δείτε επίσης:. Έξυπνο ρολόι HIPER EasyGuard EG 01BLK – Κριτικές αναθεώρηση

Χαρακτηριστικά Α1

 1. υλικών Σώμα – πλαστικό και μέταλλο?
 2. Χρώμα – ασημί?
 3. Παρακολουθήστε ιμάντα – σιλικόνη?
 4. Χρώματα της μπάντας – μπλε, μαύρο, κόκκινο, πράσινο, λευκό?
 5. Η υγρασία-απόδειξη περίπτωση και σοκ προστασία?
 6. Υποστήριξη Bluetooth έκδοση 3.0.
 7. RAM – 128MB?
 8. ROM – 64MB?
 9. Screen 1,54 240 × 240?
 10. Κάμερα 03.MP?
 11. Μπαταρία – 380 mAh?

Δεν είναι πάρα πολύ εξαιρετικό, αλλά δεν είναι πολύ κακό προδιαγραφές ρολόι α1, τους επιτρέπουν να έχουν ακόμη και ορισμένους οπαδούς.

Εξοπλισμός

Το χαμηλό κόστος του gadget δεν αντιστοιχεί σε συσκευασία του. Είναι κατασκευασμένο με τη μορφή της ένα τετράγωνο κουτί από χαρτόνι, και φαίνεται, πρέπει να πω, πολύ κομψό. Η συσκευή είναι σε μια ειδική επένδυση που

προστατεύει από ζημιές κατά τη μεταφορά.

Πλήρης για το έξυπνο ρολόι SmartwatchA1 είναι:

 • καλώδιο MicroUSB?
 • Οδηγίες για το gadget (αν και όχι στα ρωσικά)?
 • Προστατευτική ταινία για την οθόνη?

Αρκετά τυποποιημένο σύνολο, μόνο απογοητευτική έλλειψη διδασκαλίας της ρωσικής γλώσσας.

Η εμφάνιση και το σχεδιασμό

Το πρώτο πράγμα που πιάνει το μάτι κατά την εξέταση το gadget είναι η εμφάνισή του. Πάρα πολύ μοιάζει με ένα άλλο γνωστό κατασκευαστή. Το μπροστινό μέρος των έξυπνων ρολογιών SmartwatchA1 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, και το πίσω κάλυμμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Παρά τον προϋπολογισμό της Συνέλευσης, δεν προκαλεί απόρριψη. Εκτός αυτού, δεν φαίνεται ότι η συναρμολογημένη συσκευή είναι κακής ποιότητας, και ότι μετά από μερικούς μήνες θα καλυφθούν με μάρκες και τα χτυπήματα

Δείτε επίσης: Casio ρολόι το Smart – χαρακτηριστικό της συσκευής.

Από την μπροστινή πλευρά έχει μια ελαφρώς προεξέχοντα οθόνη. Είχε καλύπτονται αρχικά μια πολύ καλή προστατευτική μεμβράνη που είναι σίγουρα ένα συν. Στο κάτω μέρος της οθόνης είναι μόλις αισθητή ο φακός της κάμερας. Αν δεν δείτε, είναι σχεδόν αόρατο.

Στη δεξιά πλευρά υπάρχει ένα κουμπί στο ύφος του τροχού. Στην ίδια πλευρά είναι η θύρα για το φορτιστή,

το οποίο καλύπτεται από ένα καπάκι. Ακριβώς κάτω από την τρύπα του μικροφώνου. Το αριστερό άκρο της συσκευής χωρίς λειτουργίες και τα κουμπιά.

Επιστροφή περίπτωση έξυπνο ρολόι SmartwatchA1 είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, το χρώμα του λουριού. Κοντά στο αριστερό άκρο υπάρχει μια γρίλια του ηχείου. Κάτω από το κάλυμμα είναι μπαταρία Li-ion, με την ένδειξη της χώρας προέλευσης. Ίδιο κωδικό ΙΜΕΙ της συσκευής.

Σύμφωνα με την αφαιρούμενη μπαταρία βρίσκονται τα υποδοχές για microSIM και microSD.

Προστασία από την υγρασία και χτυπήματα

Ακόμα και οι Κινέζοι κατασκευαστές έπρεπε να παρέχουν αυτά τα είδη προστασίας για τη συσκευή σας, αλλιώς έρχονται πολύ γρήγορα σε παρακμή. Επίπεδο του μαθήματος χαμηλότερο από ό, τι στο top-end συσκευές, αλλά αυτό είναι αρκετό για να μην το σπάσει κατά τους πρώτους μήνες της λειτουργίας.

Μιλώντας για την προστασία από την υγρασία σημαίνει ότι δεν επιδεινωθεί στη βροχή. Καλά, είναι δυνατόν να τα πλύνετε τα πιάτα. Δεν συνιστάται να τα πάρετε μαζί σας στο ντους ή να οργανώσει μια δοκιμές πρόσκρουσης του νερού.

Λόγω του σχεδιασμού του ρολογιού είναι καλά προστατευμένη από να πάρει στο σώμα της σκόνης και μικρών σωματιδίων ρύπων.

Strap

Ο κατασκευαστής φάνηκε να θέλει να ξανακάνει εντελώς την εμφάνιση της Apple Watch, έτσι ώστε ο ιμάντας φαίνεται ίδια. Ίδιο με το σχεδιασμό και το σχεδιασμό του ιμάντα. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είναι αφαιρούμενη

Δείτε επίσης:. Έξυπνο ρολόι M28 Colmi: επισκόπηση των λειτουργιών

Από το υλικό που επιλέγεται ήταν μια σιλικόνη. Ο ιμάντας είναι αρκετά ελαστική τόσο σφιχτά πιέζει το ρολόι στο χέρι του.

οθόνη

Συνήθως οι Κινέζοι συσκευές δεν είναι γνωστό για την οθόνη υψηλής ποιότητας. Προδιαγραφές SmartwatchA1 δεν αποτελεί εξαίρεση. Μέτριος 1,54 ιντσών μήτρας και ανάλυση 240 × 240. Γύρω από την οθόνη υπάρχει ένα πολύ ευρύ πλαίσιο, αλλά μπορεί να δει μόνο στο πρόσωπο – στη φωτογραφία είναι προσεκτικά κρυμμένη

.

φωτεινότητας και αντίθεσης αρκετά καλή. Όμως, η γωνία θέασης αφήνει πολύ από το επιθυμητό. Ακόμη και μια μικρή απόκλιση διαστρεβλώνει την εικόνα. Ο αισθητήρας ανταποκρίνεται καλά στην ομάδα ένα εντυπωσιακό πλεονέκτημα του μοντέλου.

Μέσα

Αυτό ήταν αφελές να πιστεύουμε ότι η κινεζική κατασκευαστής θα είναι σε θέση να επαναλάβει τις επιδόσεις του πρωτοτύπου. Μέσα στο SmartwatchA1 είναι αδύναμο επεξεργαστή mtk6261, 128MB μνήμης RAM και μόνο 64MB εσωτερική μνήμη που δεν είναι αρκετά ακόμη και για μια σειρά από εικόνες. Αν και η ποιότητα φωτογραφίας είναι 0,6 MP με το προηγούμενο γεγονός που μπορεί να υποστηρίξει.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η συσκευή, ακόμη και μια τέτοια αδύναμη σιδήρου είναι αρκετό. Δεν επιβραδύνει, δεν συντριβή, δεν πρέπει να υπερθερμανθεί. Γιατί διαμαρτύρονται για αδύναμα σιδήρου μόνο για το γεγονός ότι είναι αδύναμο, δεν είναι η καλύτερη λύση.

Αυτονομία

Εργασία αυτές τις ώρες με την μπαταρία στο 380 mAh. Μια μόνο φόρτιση διαρκεί περίπου δύο ημέρες. Αλλά αν τα χρησιμοποιείτε μόνο ως ένα ρολόι, όχι μέσω Bluetooth, το έξυπνο ρολόι θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. Για να φορτίσετε πλήρως θα χρειαστείτε δύο ώρες.

Συνοψίζοντας, θέλω να πω ότι το ρολόι SmartwatchA1 MTK 6261 – φθηνά, αλλά είναι ένα αξιοπρεπές έκδοση του δημοφιλούς της Apple Watch. Ξεχωρίζουν για το σχετικά χαμηλό κόστος τους, αλλά τόσο αδύναμη λειτουργικότητα. Κατάλληλη εποχή για να αρχίσετε την γνωριμία σας με αυτό το είδος των gadgets στη Γενική.

Βίντεο

 • Αναθεώρηση έξυπνα ρολόγια Smart Q80 μωρό ρολόι
 • Moto 360 v2 είναι η δεύτερη γενιά των ωρών
 • Αναθεώρηση του SmartWatch Xiaomi Amazfit Αθλητισμός
 • Πώς να διακρίνει αρχική της Apple ρολόι από ένα ψεύτικο από τον σειριακό αριθμό
 • Delli Panthea

  Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
  Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

  Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
  Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

  You may also like...