Ομορφιά

Sliminazer – απόψεις, τιμές, πού να αγοράσουν, φαρμακείο, αξίζει τον κόπο;

Μεταξύ των πιο εύκολοι τρόποι για να χάσετε βάρος ενός από τα πιο γνωστά είναι το επίθεμα για την απώλεια βάρους «Sliminazer». Οι αξιολογήσεις ισχυρίζονται ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνει πιο λιτή με σχεδόν καμία προσπάθεια, απλά το έμπλαστρο στο σωστό μέρος, και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα για να απολαύσετε το αποτέλεσμα. Ακούγεται σαν παραμύθι … Αλλά ίσως είναι πανάκεια από το υπερβολικό βάρος;

“Sliminazer”;

Το μπάλωμα «Sliminazer» είναι μια εξέλιξη της διάσημης αμερικανικής εταιρείας «Beauty Style Inc.», η οποία έχει πολλά χρόνια που παράγουν προϊόντα για την υγεία. Οι κατασκευαστές των εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της διαδερμικής διείσδυσης της τεχνολογίας, σύμφωνα με την οποία η δραστική ουσία από το επίθεμα να διαπεράσει το δέρμα και υποδόριοι ιστοί, αφομοιώνοντας σχεδόν το 90%.

Στην εμφάνιση της ταινία-ενίσχυση σχεδιασμένο για την απώλεια βάρους, ουσιαστικά δεν διαφέρει από τη βακτηριοκτόνο. Η διαφορά είναι ότι δεν εμποτίζεται με αντισηπτικό, και το διάλυμα των δραστικών ουσιών, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους.

Η δομή του γύψου και τις ιδιότητές του Sliminazer

Οι κύριες δραστικές συστατικές ουσίες του εμπλάστρου «Sliminazer» είναι:

 • εκχύλισμα ginseng?
 • εκχυλίσματος από τους σπόρους της Κασσίας?
 • διάλυμα των φυσικών μεταλλικών σκόνη?
 • κνήκου?
 • το χυμό αλόης βέρα?
 • Lotus εκχύλισμα των φύλλων?
 • το εκχύλισμα του μανιταριού Πορεία?
 • εκχυλίσματος από τους σπόρους του ραπανάκι?
 • το εκχύλισμα από τον καρπό της Hawthorn?
 • εκχύλισμα ρίζας Alisma?
 • απόσπασμα από τους σπόρους της Μαύρης σουσάμι.
 • απόσπασμα από Senna φύλλα.

Η παρουσία αυτών των συστατικών, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, εγγυήσεις:

 • βελτίωση της κατάστασης του δέρματος?
 • μια θετική επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα?
 • το συμπέρασμα από το σώμα της περίσσειας υγρού?
 • η απέκκριση των τοξικών ουσιών?
 • μικρό καθαρτική επίδραση?
 • εξάλειψη των πρήξιμο?
 • απώλεια της όρεξης?
 • η ενεργοποίηση του μεταβολισμού των λιπιδίων?
 • αντι-κυτταρίτιδας αποτέλεσμα?
 • μείωση του όγκου του σώματος.

Μια σειρά από κλινικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από Αμερικανούς ερευνητές επιβεβαίωσαν τη δυνατότητα της απώλειας του βάρους έως 5 kg, η εφαρμογή του επιθέματος «Sliminazer». Η αποτελεσματικότητα της απώλειας βάρους αυξάνει σημαντικά σε συνδυασμό με μια ορθολογική ισορροπημένη διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα.

Επίσης, να έχετε κατά νου ότι εκτός από την «μπάλωμα» από την αμερικανική εταιρεία, υπάρχουν κινεζικές patches για την απώλεια βάρους, «Sliminazer».

Κριτικές δείχνουν ότι οι χαμηλότερες επιδόσεις τους σε σχέση με την αρχική.

Η αρχή αντίκτυπος “Sliminazer”

Αν θεωρείτε λεπτομερώς την επίδραση του επιθέματος, είναι πολύ απλό – βιολογικά ενεργές ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό μέσω του δέρματος και διεγείρει τη διαδικασία της καύσης λίπους. Το έμπλαστρο βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, την ομαλοποίηση της λειτουργικότητας των λεμφαδένων απαλλαγούμε από πρήξιμο.

Τα πρόσθετα διεισδύσει στο σώμα, παρακάμπτοντας τον γαστρεντερικό σωλήνα, διατηρούν αμετάβλητη την εμφάνισή τους και να παρέχουν μεγαλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Επίσης οι επιπτώσεις στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος που βοηθά στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

εκτός από το γεγονός ότι το έμπλαστρο «Sliminazer» είναι εμποτισμένα με ένα διάλυμα ισχυρού συστατικών στο κέντρο του είναι ένα λεπτό μαγνήτη. Από τον προέρχονται μαγνητικά κύματα, τα οποία παρέχουν τη Meridian μασάζ του δέρματος. Λόγω αυτού «Sliminazer» παρέχει το αποτέλεσμα παρόμοιο με βελονισμό, η οποία θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή εναλλακτικών μεθόδων μείωσης του βάρους.

Ενδείξεις για τη χρήση Sliminazer

Αδυνάτισμα patch “Sliminazer” θα βοηθήσει αν χρειαστεί:

 • αφαιρέσουμε τον όγκο του σώματος?
 • μειώσει τους πόθους τροφίμων?
 • για να εξαλείψει το πρήξιμο?
 • απαλλαγούμε από το σώμα σας από τις βλαβερές τοξίνες και τα συσσωρευμένα απόβλητα?
 • στη μείωση των συμπτωμάτων της κυτταρίτιδας.

Αντενδείξεις Sliminazer

 • Λοιμώδη νοσήματα που συνοδεύεται με πυρετό?
 • εγκυμοσύνης και του θηλασμού?
 • ατομική δυσανεξία ορισμένων συνιστωσών?
 • ενδοκρινικές ασθένειες?
 • ασθενειών του δέρματος ή την ακεραιότητα των τόπων του εμπλάστρου.

Πώς να εφαρμόσετε το “Sliminazer”;

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σωστά «Sliminazer» -patch για την απώλεια βάρους. Οδηγίες χρήσης έχουν ως εξής:

 1. Το δέρμα στη θέση του επιθέματος απολιπαίνεται με συμβατικά υγρά πετσετάκια και στεγνώστε.
 2. Γύψος η πάστα στην κοιλιά μερικές ίντσες από τον ομφαλό.
 3. να κόλλα το επίθεμα κατά προτίμηση για όλη τη νύχτα, έτσι ώστε να ήταν στο σώμα τουλάχιστον οκτώ ώρες.
 4. Η «Sliminazer» διαρκεί ένα μήνα, το έμπλαστρο πρέπει να sculpt κάθε μέρα. Σε περίπτωση σοβαρής ποσοστό παχυσαρκίας διπλασιάστηκε.
 5. Το πρωί μετά το ξύπνημα το έμπλαστρο που θέλετε να αφαιρέσετε και να θεραπεύσει το δέρμα με ένα υγρό πανί.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των “Sliminazer”

αδυνάτισμα patch «Sliminazer», όπως και κάθε άλλη μέθοδο μείωσης του βάρους, έχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα. Τα αδιαμφισβήτητα οφέλη περιλαμβάνουν τους ακόλουθους παράγοντες:

 • μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έμπλαστρο σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ακόμη και όλο το εικοσιτετράωρο?
 • Τα ενεργά συστατικά παραδοθεί ακριβώς στο σημείο που θέλετε αποτελεσματική καύση του λίπους?
 • το έμπλαστρο αδυνάτισμα δεν έχει επίδραση επί της πεπτικής οδού από ό, τι ευνοϊκά με μια ποικιλία των δισκίων και των διαιτητικών συμπληρωμάτων?
 • η δραστική ουσία από το επίθεμα να αφομοιωθούν πλήρως, ενώ τα ίδια συστατικά στα χάπια ή συμπληρώματα σε έναν ορισμένο αριθμό αποβάλλεται από τον οργανισμό.

Μεταξύ των αρνητικών σημείων μπορεί να σημειωθεί το πιο σημαντικό:

 • εφαρμόζεται το έμπλαστρο κατάλληλη μόνον εάν το υπερβολικό βάρος δεν υπερβαίνει τα 20 kg?
 • το επίθεμα επηρεάζει μόνο μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος στην οποία βρίσκεται?
 • η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας σχηματισμούς δυνατόν κατά το αρχικό στάδιο, που τρέχει μορφή το έμπλαστρο για την εξάλειψη των μη?
 • αδυνάτισμα έμπλαστρο δεν μπορεί να κάψει το εσωτερικό λίπος, επηρεάζει την εξωτερική υποδόριο λίπος μόνο. ​​

Η εμπειρογνώμονες Sliminazer

Πώς να σχετίζονται με τη χρήση των γιατρών «Sliminazer» και οι διατροφολόγοι; Σύμφωνα με αυτούς, το έμπλαστρο αδυνατίσματος δεν θα μπορούσε να επηρεάσει τον αριθμό των λιποκυττάρων, το μέγιστο που θα είναι σε θέση να κάνει πιο λεπτό υποδόριο λιπώδη ιστό και λόγω του ρευστού. Λίπος συμπυκνώθηκε γύρω από τα εσωτερικά όργανα, το επίθεμα δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, επειδή οι δραστικές ουσίες δεν μπορούν να διεισδύσουν τόσο βαθιά.

Όσον αφορά την αυθεντικότητα του προϊόντος, εδώ οι ειδικοί δεν είναι τόσο ρόδινα. Ο κατασκευαστής βεβαιώνει την απουσία του τραυματισμού, ώστε να δημιουργηθεί ταινία-ενίσχυση χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά φυτικά συστατικά. Αλλά τα εκχυλίσματα μπορούν να προκαλέσουν μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση, ενισχύουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, για να συμβάλει στην ανάπτυξη των φλεγμονωδών διεργασιών που προκαλούν πονοκεφάλους και ναυτία. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση όλα εξαρτώνται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του οργανισμού.

Σε γενικές γραμμές, οι ειδικοί στον τομέα της απώλειας βάρους δεν είναι κατά της χρήσης των patches για την απώλεια βάρους, «Sliminazer» ιδιαίτερα, αλλά τονίζουν ότι μπορούν να εφαρμοστούν σε άτομα με υπερβολικό βάρος 3-5 κιλά. Όταν είναι επιθυμητό να ακολουθήσει μια σωστή διατροφή και αυξημένη σωματική δραστηριότητα. Η χρήση αυτοκόλλητων εάν πάρα πολύ φως-βάρος δεν θα φέρει σημαντικό αποτέλεσμα σε αυτή την περίπτωση «Sliminazer» μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ολοκληρωμένη έκθεση για μια μέτρια επιτάχυνση της διαδικασίας αδυνατίσματος.

Οι Sliminazer

Ιρίνα Alekhina, 30 ετών, Νοβοσιμπίρσκ:

«Sliminazer» Άρχισα να εφαρμόσει δεν είναι ιδιαίτερα ελπίζοντας για το αποτέλεσμα. Απλά ήθελα να δοκιμάσετε ένα νέο εργαλείο, για το οποίο είχαμε ακούσει πολύ θετικά σχόλια. Κόλλησε το βράδυ, αμέσως μετά έρχεται σπίτι από τη δουλειά και αφαιρέθηκε μόνο το πρωί. Το πρωί, έκανε το φως ασκήσεις. Στο τέλος, για το μήνα κατάφεραν να μειώσουν το βάρος κατά 4,5 κιλά. ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, ακόμα πιο χαρούμενος ότι δεν ήταν απαραίτητο να πάει σε μια διατροφή και να εξαντλείται με starvations.

Όλγα Vavilova, 28 ετών, Κουρσκ:

Σχετικά με την απώλεια βάρους ονειρευόμουν για πολύ καιρό, αλλά ο χρόνος για τη συμμόρφωση των τροφίμων ή να πηγαίνει στο γυμναστήριο είναι σοβαρά λείπει. Έτσι, στον πειρασμό από την ιδέα να χάσουν βάρος μέσω της ταινία-ενίσχυση «Sliminazer»

. Το φόρεσα για τις οδηγίες, απλά κολλήσει και πήγε μαζί του όλη την ώρα, αλλάζει μία φορά την ημέρα. Αμέσως παρατήρησε ότι τρώω λιγότερο. Μετά από ένα μήνα το βάρος μου μειώθηκε κατά 5 κιλά. ένας εξαιρετικός τρόπος για να χάσετε βάρος χωρίς προσπάθεια.

Ναταλία Morozova, 36 ετών, Σμολένσκ:

Για μία πορεία εφαρμογής του σοβά «Sliminazer» Έχασα 4 κιλά, όμως, δεν είναι το πιο σημαντικό. Φορώντας το έμπλαστρο που έχουν μειώσει αισθητά την όρεξη και άρχισαν να τρώνε δύο φορές λιγότερο, και μπορεί ως εκ τούτου να είναι πιο λεπτό, αλλά τώρα δεν φορούν το μπάλωμα, και η συνήθεια να τρώτε μικρές μερίδες παρέμειναν. Δηλαδή, ήμουν σε θέση να προσαρμόσει ανώδυνα τη διατροφή σας, έτσι δεν είμαι φοβισμένος ότι ο χάσει βάρος θα επιστρέψει.

Marina Grube, 31, Καλίνινγκραντ:

Εξοπλισμός «Sliminazer» για την απώλεια βάρους, αλλά καμία επίδραση παρατηρήσει. Κολλημένα το στην κοιλιά και στα χέρια και τα πόδια, αλλά στροφή δεν παρατηρείται σε οποιοδήποτε μέρος. Το πιο πιθανό, το έμπλαστρο αδυνατίσματος είναι αποτελεσματική λόγω του φαινομένου του «εικονικού φαρμάκου» και τα άτομα με κακή samovnusheniya να χάσουν βάρος με αυτό δεν μπορεί. Σκεφτείτε αδυνάτισμα έμπλαστρο είναι μια μέθοδος ψυχολογικό αντίκτυπο.

Ekaterina Kravchenko, 27 ετών Τσελιαμπίνσκ:

Θα χρησιμοποιηθεί το έμπλαστρο «Sliminazer», κολλήστε στις προβληματικές περιοχές ταυτόχρονα τρία κομμάτια. Ήδη μια εβδομάδα αργότερα, το εν λόγω το πρώτο αποτέλεσμα – μείον 2 κιλά. μετά από ένα μήνα χρήσης κατάφεραν να χάσουν βάρος συνολικά 7 κιλά. Με καμία αρνητική αντίδραση s δεν ένιωθα, παρά το γεγονός ότι αλλεργικοί. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα και επαναλάβετε το πείραμα, θέλω να ρίξει ένα άλλο ζευγάρι των κιλά.

Lyudmila Slutskaya, 30 ετών, Tambov

Δεν μπορώ να σταθεί οποιαδήποτε δίαιτα, και οι αθλητικές δραστηριότητες δεν βρίσκονται. Ως εκ τούτου, η «Sliminazer» φαινόταν σαν ο τέλειος τρόπος για να χάσετε βάρος. Χρησιμοποίησε για ένα μήνα, σύμφωνα με τις οδηγίες. Κατάφερε να μειώσει το βάρος κατά 3 kg, ένα κομμάτι, αλλά χωρίς πόνο πείνας. Θα εφαρμόζεται το έμπλαστρο με λίγες διακοπές, ελπίζω να επιτευχθεί σταδιακά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Άννα Gurevich, 27 ετών Σαμαρά:

Me “Sliminazer” ένας φίλος συνιστάται. Αποφάσισε να πειραματιστεί, δεδομένου μάλιστα ότι το προϊόν είναι φυσικό και δεν θα προκαλέσει βλάβη, αν και το αποτέλεσμα πραγματικά περίμενα. Η δύναμη της παλιάς αριστεράς, ακόμα και γλυκά και το αλεύρι δεν αποκλείονται. Στο τέλος, σε μία εβδομάδα άφησε ένα κιλό σωματικού βάρους. Έτσι, το επίθεμα θα βοηθήσει πραγματικά. Τώρα ρυθμίσετε τη διατροφή σας και να συνεχίσετε την εφαρμογή του «μπάλωμα».

Αντζελίνα Chistyakov, 25 ετών Rostov-on-Don:

«Sliminazer» είναι ένας καλός τρόπος για να χάσετε βάρος, αλλά ενεργεί καθαρά ατομικά. Χρησιμοποιήθηκε και εγώ και η χρήση φίλος μου άρχισε ταυτόχρονα να συγκρίνουν τα αποτελέσματα. το βάρος μου μειώθηκε κατά 5 κιλά ανά μήνα, ένας φίλος έχασε 7 κιλά και ακόμα 2 κιλά. Έτσι, το έμπλαστρο βοηθά, αλλά όλα με διαφορετικούς τρόπους. Εγώ, για παράδειγμα, εξακολουθεί να παρατηρείται η διατροφή και δύο φορές την εβδομάδα επισκέπτεται το γυμναστήριο.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...