Νέα

Silane Guard – υγρό γυαλί, τιμή, αγοράστε τώρα, πού να αγοράσουν, σχόλια,

Για κάποιον που το αυτοκίνητο είναι ένα αναγκαίο μέσο μεταφοράς, ενώ άλλες ιδιωτικές μεταφορές λειτουργεί ως μια επαγγελματική κάρτα. Βασικά ότι συμμορφώνεται με τους περισσότερους ανθρώπους των επιχειρήσεων, για τις οποίες η εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο στις δραστηριότητές τους. Σε κάθε περίπτωση, η προσεκτική ιδιοκτήτη κάνει πάντα σίγουροι ότι «μωρό» του φαίνονται όσο το δυνατόν καλύτερα, ό, τι μπορεί να προωθήσει το υγρό σιλανίου γυαλί Φρουρά πραγματικό σχόλια, που είναι τόσο θετικές όσο και αρνητικές.

Τι είναι το εργαλείο αυτό και γιατί είναι πολύ αντικρουόμενες απόψεις; Αυτό είναι ένα νέο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση του απολύτως οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Κλασικό γυαλίζει από αυτή την άποψη, σταδιακά αφήσει στο παρελθόν, επειδή πολλοί οδηγοί χρειάζονται υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικό προϊόν.

Εταιρείας Willson σιλανίου Guard

Τα θερμαντικά σώματα είναι ειδικοί Willson ελήφθη το προϊόν Γυάλινο Φρουράς ότι έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Και χάρη στο λιωμένο γυαλί, η εταιρεία κατάφερε να σπάσει στην παγκόσμια αγορά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η μάρκα Willson συνέβαλε στην έναρξη ενός νέου εξειδικευμένου προστατευτικός εξοπλισμός για βαφή αυτοκινήτων. Τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή του προϊόντος δεν είναι καιρό να περιμένουμε. Όπως σημειώνεται, το πραγματικό σχόλια σχετικά με υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς, το αυτοκίνητο παίρνει πραγματικά φωτεινό και πλούσια σκιά.

Η εταιρεία παράγει καλλυντικά για τα αυτοκίνητα για πολύ 50 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου η εταιρεία έχει δημιουργήσει γραφεία της σε πόλεις όπως:

 • Οσάκα?
 • Ναγκόγια?
 • Φουκουόκα?
 • Σαπόρο.

Επίσης Χιγκασιμουραγιάμα (προάστιο του Τόκιο) είναι το εργοστάσιο της εταιρείας. Εκτός από το υγρό απελευθέρωση ειδικοί γυαλί και άλλα καλλυντικά προϊόντα για τη φροντίδα για το αυτοκίνητό σας: σαμπουάν, καθαριστικά, σημαίνει να αποκατασταθεί η βαφή, γεύσεις, κλπ σήμερα, η εταιρία Willson κατέχει επάξια μια ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των καλλυντικών

Υποστηρικτές σιλανίου Guard

Οι εν λόγω ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν ήδη καταφέρει να δοκιμάσετε μια καινοτομία για τη δική μας εμπειρία σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Κρίνοντας από τις πραγματικές κριτικές, υγρό γυαλί σιλανίου Guard επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μεταμορφώνεται και από την εξωτερική λάμψη της του τώρα σχεδόν δυσδιάκριτες από αυτές των μοντέλων που βλέπουμε σε πολλές εκθέσεις. Όταν συγκρίνεται με την κλασική στίλβωση, η διαφορά είναι μεγαλύτερη από αισθητή. Κατά κύριο λόγο, η διαφορά έγκειται στο απόλυτα λεία επιφάνεια και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Για τους περισσότερους καταναλωτές, τα σημαντικότερα κριτήρια είναι τα εξής:

 • ποιότητα?
 • ασφάλεια?
 • κόστος.

Νέο προϊόν ταιριάζει αυτές και πολλές άλλες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς αυτοκινήτου. Επιπλέον, όπως σημειώνεται από ορισμένους πελάτες, το προϊόν έχει μια επίμονη αισθητικό αποτέλεσμα, είναι εύκολο και βολικό στη χρήση. Αλλά το πιο σημαντικό, υγρό γυαλί δεν έχει βλαβερές συνέπειες για το χρώμα του αμαξώματος, το οποίο είναι σημαντικό. Επίσης έσωσε την ακεραιότητα της επικάλυψης του σώματος.

Οι σκεπτικιστές σιλανίου Guard

Αλλά εκτός από τους υποστηρικτές των κεφαλαίων, ορισμένοι ιδιοκτήτες των μεταφορών έχουν διαφορετική άποψη. Έτσι, αν κρίνουμε από ορισμένες κριτικές, σιλανίου Φρουράς (υγρό γυαλί για τα αυτοκίνητα), ωστόσο, όπως και κάθε άλλο, δεν δίνουν το 100% αποτέλεσμα. Επίσης, οι αντίπαλοι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να δημιουργηθεί μια καθολική επιλογή που θα μπορούσε να έρθει σε κάθε οργανισμό, συμπεριλαμβανομένων λίγο παλιό «Lada» ή «Zaporozhets» σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Το πιο πιθανό, ποτέ δεν προσπάθησε να αγοράσει μια καινοτομία από την ιαπωνική κατασκευαστή ή δεν πρόκειται να το κάνω σύντομα.

Όπως δείχνει η πρακτική, κατηγορηματικά αρνητικά σχόλια για το υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς μέχρι να συναντήσετε. Φυσικά, στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές απόψεις των ιδιοκτητών, που δεν σημαίνει ευχαριστημένοι ή δεν φέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Αλλά αυτό είναι μάλλον εξαίρεση, όπως στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μια πιθανή ψεύτικο. Στην πραγματικότητα, οι Ιάπωνες κατασκευαστές κατάφεραν να εκπλήξουν το πιο ένθερμους σκεπτικιστές.

Προσοχή! – ψεύτικο

Όπως αποδεικνύεται από πολλά πραγματικό σχόλια, υγρό γυαλί σιλανίου Φρουρά έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη. Γιατί αλλιώς θα τον κατασκευαστή έπρεπε να θεσπίσει επειγόντως 4 γραμμές παραγωγής για να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που έχουν ανάγκη. Ωστόσο, όπως συμβαίνει πάντα με τα προϊόντα της, υπάρχει κίνδυνος να τρέχει σε πλαστά προϊόντα που να το πρωτότυπο είναι άνευ σημασίας.

Κατασκευαστής, πώς μπορεί να αγωνίζεται με αυτό το κοινό «ασθένεια» για την υλοποίηση των δικών τους προϊόντων χρησιμοποιεί μόνο το δίκτυο αντιπροσώπων της. Σε αυτό το πλαίσιο, για να αγοράσει μια καινοτομία είναι μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Ο μόνος τρόπος για να προστατευθείτε από τις απάτες.

Αυτό είναι στάνταρ σε υγρό γυαλί σιλανίου Φρουρά; Το κιτ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το σώμα του φωτεινό οχήματος και ελκυστικό γυαλιστερό

 • υγρού ενός συστατικού με χωρητικότητα 95 ή 57 ml.
 • Η applicator σφουγγάρι για να εφαρμόσει το προϊόν στην επιφάνεια του σώματος.
 • Ειδική ύφασμα μικροϊνών
 • Οι οδηγίες χρήσης.
 • Προστατευτικά γάντια.

Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να χρησιμοποιηθούν πρόσθετα κεφάλαια. Και εκτός από την αγορά μέσω της επίσημης ιαπωνική ιστοσελίδα (έχει αγγλική γλώσσα), στο έδαφος της Europen Ομοσπονδίας διαθέσιμα προϊόντα Willson της εταιρείας να αγοράσει μέσω του επίσημος αντιπρόσωπος της OOO «Ευρώπη». Μόνο η τιμή θα είναι ελαφρώς υψηλότερη από ό, τι στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Το περίφημο βίντεο You Tube μπορεί να βρεθεί δήθεν ενοχοποιητικά βίντεο. Ωστόσο, θα πρέπει να δείτε προσωπικά αυτά τα βίντεο, όπως γίνεται σαφές ότι ο συγγραφέας αγοράσει ένα ψεύτικο σιλανίου Φρουράς (υγρό γυαλί για τα αυτοκίνητα), και τα σχόλια κάτω από το βίντεο που δείχνουν με σαφήνεια. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να είμαστε προσεκτικοί και να μην αγοράζουν προϊόντα φθηνότερα από ό, τι το 3 500-4 000.

Τι είναι ένα υγρό γυαλί σιλανίου Guard

Κρίνοντας από τις πολυάριθμες αξιολογήσεις των ιδιοκτητών των αλόγων σιδήρου, η προστασία του σώματος – είναι ένα πραγματικό πονοκέφαλο, το οποίο, δυστυχώς, έχουν να αντιμετωπίσουν απολύτως όλους τους οδηγούς, τόσο για αρχάριους και έμπειρους. Τον τελευταίο καιρό, χάρη στις πολλές μηχανικές και χημικές παράγοντες που καλύπτουν κάθε αυτοκίνητο είναι μια σοβαρή δοκιμασία σταθερότητας. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές. Ως αποτέλεσμα, τη δύναμη και την αντοχή του άνω στρώματος βαφής είναι σημαντικά μειωμένη.

Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο σε διαρκή προστατευτικό εργαλείο που πρέπει ανέξοδη. Ευτυχώς, η τεχνολογία δεν σταματούν ποτέ την ανάπτυξη και τώρα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς του νέου προϊόντος που ονομάζεται υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς. Αυτό προκάλεσε μεγάλη αναταραχή, όχι μόνο ανάμεσα σε πολλούς λάτρεις του αυτοκινήτου, αλλά και επαγγελματίες. Πρόκειται για μια επαναστατική λύση στον τομέα των επικαλύψεων αυτοκινήτων, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της ιαπωνικής εταιρίας Willson.

Εφαρμογή καθένας μπορεί να το κάνει – δεν απαιτείται η παρουσία κάποιου ειδικού δεξιοτήτων. Και προσιτή τιμή λειτουργεί ως ένα ωραίο μπόνους. Η χρήση αυτού του εργαλείου συμβάλλει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων, δεδομένου ότι είναι δυνατόν να μειωθεί ο αριθμός των ταξιδιών στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε στη βαφή του αυτοκινήτου. Και ο καθένας ξέρει πόσο κοστίζει για να ευθυγραμμίσει και να ζωγραφίσει το σώμα του αυτοκινήτου.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων επιτυγχάνεται με επίπονη και σκληρή δουλειά των επαγγελματιών Willson. Μέσω της χρήσης της σύγχρονης τεχνολογίας στη δομή του φιλμ πολυμερούς της υγρό γυαλί για Guard αυτοκίνητο εισήλθε στο Σιλάνιο διοξείδιο του πυριτίου. Είναι δυνατόν να αυξηθεί η αντοχή του επιχρίσματος. Το εργαλείο είναι ένα ενός συστατικού, και αυτό σημαίνει ότι πωλείται έτοιμο προς χρήση. Όπως δείχνει η πρακτική, ο όγκος των 95 ml είναι αρκετή για την επεξεργασία ενός ενιαίου τζιπ, minibus ή τρία επιβατικά αυτοκίνητα (κατηγορία D).

Πλεονεκτήματα σιλανίου Guard

Η μεγάλη δημοτικότητα της υγρό γυαλί οφείλεται σε κάποια πλεονεκτήματα:

 • προσιτή τιμή. Αυτό είναι το πιο σημαντικό δείκτη για τους περισσότερους οδηγούς.
 • Η ευκολία στη χρήση. Πριν από την εφαρμογή ανακινήστε το μπουκάλι.
 • Οι υδρόφοβες ιδιότητες. Νερό-απωθητικό και τη βρωμιά συνέπειες είναι προφανείς, όπως αποδεικνύεται από πολλούς ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.
 • Προστασία. Με την ενίσχυση μεμβράνη πολυμερούς διοξείδιο του πυριτίου εξαλείφει την εμφάνιση των μικρών γρατσουνιές που μπορεί γενικά να είναι χειροκίνητη ή μηχανική πλύση αυτοκινήτων.
 • Η αποτελεσματική αντίσταση. Ορθή εφαρμογή των υγρό γυαλί Σιλάνιο Guard (τουλάχιστον 3 στρώσεις) επιτρέπει στην επικάλυψη να αντέχουν περίπου 50 ανέπαφων σώμα νεροχύτη.
 • Εξοπλισμός. Ό, τι χρειάζεστε περιλαμβάνεται ήδη στο σύνολο, και τίποτα επιπλέον για να αγοράσει δεν χρειάζεται να.
 • Ένα φωτεινό εμφάνιση. Πολλοί οδηγοί επηρεάστηκαν εξαιρετικό αποτέλεσμα! – το αυτοκίνητο πραγματικά λάμπει

Τυπικά, κατά τον καθαρισμό χρήση σκληρά απορρυπαντικά, οι οποίες έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο σμάλτο του σώματος. Επιπλέον, κάτω από την πίεση του νερού στην επιφάνεια περιλαμβάνει μικρά σωματίδια τα οποία θα τον καταστρέψει τελικά. Το τρίψιμο ή γυάλισμα το αμάξωμα, οι πλύσεις προσωπικό βλάψει αγνοία της επικάλυψης. Μετά από πλύση τα υπόλοιπα στερεά σωματίδια ξύσιμο της βαφής κάθε κουρέλι, η οποία οδηγεί σε σοβαρές ζημιές.

Δεν είναι λιγότερο κακό μπορεί να touchless πλύσιμο αυτοκινήτων, όπως οι χημικές ουσίες, μαζί με τη βρωμιά αφαιρεί από την επιφάνεια του σώματος του χρώματος, με αποτέλεσμα την απώλεια της φωτεινότητας. Με μια πολωνική – υγρό γυαλί σιλανίου Guard – να μην φοβούνται το πλύσιμο αυτοκινήτων

.

Μερικά μειονεκτήματα των υγρών απορρυπαντικών

Μαζί με υπάρχουν επίσης τα πλεονεκτήματα από μειονεκτήματα:

 • γρατσουνιές δεν καταργούνται. Πριν από τη χρήση, η επιφάνεια του σώματος είναι καλύτερα να πολωνική. Βαθιά γρατσουνιές, υγρό γυαλί δεν είναι καθαρό, και στο φως του ήλιου να είναι σαφώς ορατά δι ‘ανακλάσεως, η οποία δίνει ένα άκαμπτο πολυμερές φιλμ.
 • Σύντομη αποθήκευσης. Μετά το άνοιγμα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο το μέρος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (όχι περισσότερο!), Καθώς αρχίζει μια χημική αντίδραση.
 • απαραίτητη προετοιμασία. Πριν από την εφαρμογή, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι καλά πλυμένα και αποξηραμένα. Με την παρουσία της βαθιάς γρατσουνιές είναι να εκτελέσει τη στίλβωση.
 • διαδικασία χρονοβόρα. Με το πρόβλημα του πώς να εφαρμόσει υγρό γυαλί σιλανίου Φρουράς, να χειριστεί κάθε οδηγού (ακόμα και χωρίς εμπειρία), αλλά για να καλύψει ολόκληρο το σώμα σε τρία επίπεδα (αυτό είναι το πόσο θα χρειαστεί για την αξιοπιστία του) πηγαίνει από 3 έως 6 ώρες.
 • Στειρότητα στο χειρουργείο. Λοιπόν, σχεδόν – ο άνεμος δεν πρέπει να είναι, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων. Επίσης, θα πρέπει να υπάρχει σκόνη, έτσι που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους δεν συνιστάται.

Όσο για το πλύσιμο του αυτοκινήτου, τότε η χειροκίνητη διαδικασία επιτρέπεται όχι νωρίτερα από 3 ημέρες μετά την αγωγή με υγρό γυαλί. Ο νεροχύτης ανέπαφων επιτρέπεται να πάει μόνο μετά από δύο εβδομάδες, όχι πριν.

Από τον ανταγωνισμό σιλανίου Φρουράς

Για να δώσουμε στο αυτοκίνητο μια μοναδική λάμψη, εκτός από υγρό γυαλί για τα αυτοκίνητα Willson σιλάνιο Guard, υπάρχουν και άλλα στιλβωτικά και κερί. Η αποτελεσματικότητα της εφαρμογής τους επιτυγχάνεται κατά 100% μηχάνημα λαμβάνει όχι μόνο Shine, αλλά και πρόσθετη προστασία. Ωστόσο, η διάρκεια σε αυτή την περίπτωση είναι χαμηλή, και μετά από ένα άλλο πλύσιμο, το εργαλείο είναι εντελώς πλένονται μακριά μαζί με την βρωμιά.

Αμφιβολία μπορείτε να βάλετε προστατευτικές ιδιότητες, όπως σε μεγάλο βαθμό τα ταμεία είναι περισσότερο διακοσμητικό αποτέλεσμα από το προστατευτικό. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, μακιγιάζ για το αυτοκίνητο.

Willson σιλανίου Φρουράς από την άποψη αυτή, παρουσιάζει τον εαυτό της από την καλύτερη πλευρά, επειδή η αποτελεσματικότητά του διαρκεί μέχρι ένα έτος. Το αυτοκίνητο διατηρεί τη λάμψη της, ακόμη και μετά από πολλές πλύσεις. Αν σε σύγκριση με άλλα ανάλογα, η σιλανίου Φρουράς (υγρό γυαλί για τα αυτοκίνητα), υπάρχουν δύο κύρια επιχειρήματα υπέρ της χρήσης του:

 1. βασικά Χρήση silonovoy είναι μια αποκλειστική λύση που αναπτύχθηκε από τους υπαλλήλους της εταιρείας.
 2. Για να συγκρίνετε μόνο με τα εμπορικά σήματα που έχουν περάσει στην πραγματική δοκιμή. Selekt Nano Nanolux και μια σειρά παρόμοιων προϊόντων από άγνωστους κατασκευαστές σε αυτή τη λίστα δεν περιλαμβάνονται. Σε αρνητικό αποτέλεσμα είναι αδύνατο να διεκδικήσει τα χρήματα που δαπανώνται πίσω.

Είναι άξιος ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι από αυτούς τους κατασκευαστές:

 • Koch-Chemie?
 • Wurth?
 • Pika βροχή?
 • Autosol?
 • Menzerna?
 • ThreeBond?
 • Glare.

Μόνο τα προϊόντα που παρουσιάζει μια σειρά από μειονεκτήματα. Η δύναμη της προστατευτικής επίστρωσης είναι αισθητά κατώτερη ανταγωνιστή σιλανίου Φρουράς. Εκτός από όλα τα άλλα, δεν είναι πολύ βολικό να συνεργαστεί με πολυ-συστατικών συνθέσεις. Αλλά τι είναι πιο πολύτιμο – το τελικό κόστος της ιαπωνικής υγρού σιλανίου Willson γυαλί Φρουρά είναι χαμηλότερη

.

Οδηγίες εφαρμογής σιλανίου Guard

Το έργο της εφαρμογής του υγρού ύαλος πρέπει να είναι σε ένα δωμάτιο με καλό αερισμό και προστατεύεται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα στάδια είναι τα εξής:

 1. Το αυτοκίνητο είναι να πλυθεί, τότε θα πρέπει να εξετάσει το σώμα για να προσδιοριστεί η παρουσία σκουριάς, τσιπς, ή βαθιές εκδορές. Για την εξάλειψη των ανιχνευθεί ελαττώματα.
 2. Καθαρίστε όλη την επιφάνεια ή μέρος αυτού, ανάλογα με την ανάγκη.
 3. Αφήστε να στεγνώσει το σώμα.
 4. Επεξεργασία μέσω celanova. Εφαρμόστε τρεις στρώσεις, μεταξύ των οποίων να αντέξει μια περίοδο από μια ώρα έως μία και μισή. Μετά από κάθε στρώμα του επιθυμητού raspolirovka ειδική πετσέτα (παρέχονται επίσης στην περιγραφή).
 5. Μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας για να αφήσετε το αυτοκίνητο για 8-12 ώρες (όχι λιγότερο) για τον καθορισμό κάλυψη.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι το υγρό γυαλί θέλετε να επεξεργάζεται μόνο την επιφάνεια του σώματος και μόνο χρώμα. δεν καλύπτουν πλαστικό καουτσούκ, γυαλί, προϊόντα χρώμιο. Μην αμελήσετε τις απαραίτητες να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες που περιγράφονται στο λιωμένο γυαλί σιλανίου Φρουράς προφυλάξεις.

Προφυλάξεις και το φάσμα των αποχρώσεων

Κατά την εργασία με υγρό γυαλί πρέπει να είναι τακτοποιημένο και απέφευγαν επαφή με το δέρμα. Wilanowie πολυμερή, διαλύτης και το σκληρυντικό, που αποτελούν μέρος της, έχει επιβλαβείς επιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα. Ως εκ τούτου, το έργο θα πρέπει να φορούν μόνο γάντια (συνήθως περιλαμβάνεται). Εάν ο παράγων παίρνει στο δέρμα, σκουπίστε αμέσως την πληγείσα περιοχή και ξεπλύνετε με νερό.

Εάν το αυτοκίνητο βάφτηκε, θα πρέπει να διεξάγει ένα τεστ για να ελέγξετε το πώς το χρώμα αντιδρά στο υγρό. Κρατήστε το δοχείο θα πρέπει να είναι σε κάθετη θέση, σε ένα μέρος απρόσιτο για τα παιδιά και προστατεύεται από τη φωτιά. Η θερμοκρασία δεν πρέπει να είναι υψηλότερο 0-40 ° C.

Μια αξιοπρεπής επιλογή σιλανίου Guard

Συχνά, για να αποκατασταθεί η βαφή (χρώμα) του σώματος του αυτοκινήτου, κατέφυγε στη λειτουργία στίλβωση. Ωστόσο, αυτό το έργο απαιτεί σημαντικό κόστος, τόσο σε χρόνο και κόστος. Δεν είναι κάθε ιδιοκτήτης αυτής της διαδικασίας να αντέξουν οικονομικά. Μια πλήρης ανάκτηση της επικάλυψης μπορεί να λάβει περίπου 3 μήνες, αν όχι περισσότερο.

Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι δεδομένου ότι το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται πλήρως από τον επαγγελματισμό των εργαζομένων. Επίσης, δεν μπορεί να κάνει χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται ανωτέρω για τα καλά υδρόφοβες ιδιότητες των υγρών σιλανίου γυαλί Φρουράς από μια ιαπωνική εταιρεία, αλλά για να αποφευχθεί η σύγχυση πρέπει να τονίσουμε και πάλι ότι αυτό θα είναι δυνατή μετά την εφαρμογή τουλάχιστον 3-4 στρώσεις υγρό γυαλί. Είναι επίσης απαραίτητο, τουλάχιστον μία φορά το μήνα για να επισκεφθείτε το νεροχύτη για να διατηρηθεί το υδρόφοβο αποτέλεσμα.

Ακίνητα σχόλια σιλανίου Guard

Το Διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με πολλά σχόλια, αλλά μεταξύ των οποίων είναι τα σχόλια των ιδιοκτητών απογοητευμένοι αυτοκινήτων. Εκείνοι που είχαν προφανές πλαστογραφία σε χαμηλότερη τιμή. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι η υψηλή ποιότητα δεν μπορεί να είναι φθηνή, ωστόσο, ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να πέφτουν θύματα απάτης. Έτσι είναι καλύτερα να μην αγοράζουν τα προϊόντα Willson σε σκοτεινά σημεία πώλησης. Για το σκοπό αυτό, υπάρχουν εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους (ένας από αυτούς που αναφέρονται για την Ευρώπη). Πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν αγοράσει το πρωτότυπο, κυριολεκτικά ενθουσιασμένος με τη νέα εμφάνιση της μεταφοράς σας.

γυαλί Υγρό σιλανίου Guard – το διαζύγιο ή η αλήθεια; Μπορείτε να βρείτε τη δική μου εμπειρία. Στην υπεράσπιση του προϊόντος, μπορούμε να πούμε μόνο ότι οι περισσότεροι οδηγοί καλωσορίζουν το νέο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι είναι το προνόμιο των ίδιων των ιδιοκτητών.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...