Νέα

Peruvian Maca – απόψεις, σχόλια, τιμές,

Στην τεχνολογική εποχή μας για το ιστορικό της οικολογικής υποβάθμισης, ένας αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που καταφεύγουν στη χρήση των τροφίμων, φυσικά συμπληρώματα (συμπληρώματα διατροφής) για την εξάλειψη των αρνητικών συνεπειών της επίδρασης στον οργανισμό του περιβάλλοντος. Χρησιμοποιούνται ως θεραπεία ή προληπτικό παράγοντα. Η ρίζα του Maca είναι ένα από τα καλύτερα και αξιόπιστο μέσο για την αποκατάσταση του σώματος και την αύξηση δραστικότητας, ενισχύουν την ανδρική σεξουαλική δύναμη. Περού Maca, αυτό που είναι: απάτη ή πανάκεια; Ας δούμε!

Τι είναι το Περού Maca

του Περού Maca (μάκα) – ένα φυτό της οικογένειας των λάχανων, που καλλιεργούνται στα υψίπεδα των Άνδεων σε υψόμετρο πάνω από 3000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. δεύτερο όνομα του – μάκα. Σε αυτή την οικογένεια ανήκουν, για παράδειγμα, το περιβόητο λάχανο και ραπανάκια, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως σε εμάς τροφίμων. Η ρίζα του Περού παπαρούνες και είναι σε σχήμα κίτρινο και μαύρο ραπανάκι. Είναι, επίσης, χρησιμοποιείται ως τροφή για τον άνθρωπο και τα ζώα για χιλιετίες. Αλλά όταν προσπαθούν να αναπτυχθούν και σε άλλους τομείς και σε άλλα εδάφη δεν αποτελούν φάρμακα βρώσιμα ριζώματα.

Αρχαία Ίνκας άρχισαν να καλλιεργούν αυτό το πολιτισμό πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια πριν. Στη συνέχεια, επέστησε την προσοχή στις θεραπευτικές ιδιότητες της Maca. προκάλεσε για πρώτη φορά ενδιαφέρον, η επίδραση αυτού του φυτού σε ζώα. Έδειξαν αυξημένη δραστηριότητα, συχνά ζευγαρώσει. Αύξηση της γονιμότητας, τους απογόνους τους ήταν πιο βιώσιμο από ό, τι άλλα άτομα. Στις σκληρές συνθήκες μεγάλου υψομέτρου είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Ως εκ τούτου, οι άνθρωποι άρχισαν να παρακολουθείτε την επίδραση αυτού του φυτού στο σώμα σας. Μειωμένη κόπωση, αυξημένη απόδοση σε άνδρες και γυναίκες. Μια ιδιαίτερα θετική επίδραση παρατηρήθηκε στην ανδρική γονιμότητα. Ως εκ τούτου, το Περού Maca είναι επίσης ονομάζεται «χρυσό των Ίνκας».

Απλή χημεία Περού Maca

Διατροφική αξία της ρίζας Maca είναι πολύ μεγάλη, διότι περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για τις ανθρώπινες συνιστώσες σώματος: περίπου 60% υδατάνθρακες, εκ των οποίων ίνας περίπου 9%? 10% πρωτεΐνη? περίπου 2% λιπίδιο, το κύριο μέρος με τη μορφή ακόρεστων λιπαρών οξέων? σύμπλοκο μετάλλων και ιχνοστοιχείων.

ρίζας Maca είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά

 • φυτικών πρωτεϊνών. απορροφάται εύκολα από το σώμα είναι να χτίσει μυϊκή μάζα λόγω της περιεκτικότητας του αμινοξύ ιστιδίνη. Οι προσταγλανδίνες που εμπλέκονται στη σύνθεση των ορμονών του φύλου, αυξάνει τη λίμπιντο και τα αναπαραγωγικά όργανα.
 • Κρυσταλλική κυτταρίνη. Καθαρίζει αιμοφόρα αγγεία, μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα. Pulp απομακρύνει τις βλαβερές ουσίες και τοξίνες από το σώμα, το οποίο αυξάνει την άμυνα του.
 • Οι υδατάνθρακες. Η μαλτόζη, μαλτοδεξτρίνη παρέχουν ενέργεια, την προώθηση της πλήρους απορρόφησης του συμπλόκου πρωτεϊνών, να βελτιώσει τη διαδικασία της πέψης.
 • Λιπαρά αμινοξέα. Την πρόληψη του σχηματισμού των αθηρωματικών πλακών στα αιμοφόρα αγγεία, να μειώσει το ιξώδες του αίματος.
 • Ο ψευδάργυρος. Ενέχεται στην παραγωγή των αρσενικών ορμονών του φύλου, αυξάνει τη λίμπιντο, ενισχύει τη σεξουαλική δραστηριότητα.
 • Το σελήνιο. Ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, εμπλέκεται στη σύνθεση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Υποστηρίζει τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Ποια είναι η επίδραση του Περού Maca

Περού Maca (μάκα) δεν είναι για τίποτα που να ονομάζεται «Περού ginseng». Σε πολλές επιπτώσεις είναι πολύ παρόμοια:

 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ενισχύει την ζωτικότητα του σώματος, αποτρέπει κρυολογήματα και ιογενείς λοιμώξεις.
 • Η πρόληψη των εγκεφαλικών επεισοδίων και καρδιακών προσβολών. Η μείωση του κινδύνου των άλλων καρδιαγγειακών νοσημάτων. Βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος από τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων.
 • Μειώνει τον κίνδυνο των καταθέσεων αλάτι στο μυοσκελετικό σύστημα, δυναμώνει τις αρθρώσεις, διευκολύνει την κινητικότητά τους.
 • Ενίσχυση της εγκεφαλικής δραστηριότητας. Βελτιώνει την απόδοση, βελτιώνει τη μνήμη, βοηθά στη συγκέντρωση.
 • απώλεια

 • Βάρος. Ενισχύει τις διαδικασίες της αφομοίωσης των διαφόρων θρεπτικών ουσιών, εμποδίζοντας τη συσσώρευση τους με τη μορφή λίπους. Επιταχύνει Γενική μεταβολισμό.
 • Η πρόληψη του καρκίνου. Ως μια πηγή αντιοξειδωτικών εμποδίζει το σχηματισμό και τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων.

Το φάρμακο έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες

Όταν ένα πολύ ισχυρό αποκατάστασης επιπτώσεις κυρίως μοναδικό αποτέλεσμα Maca έχει στη σεξουαλική λειτουργίες του σώματος, τη σεξουαλική δραστηριότητα και την ικανότητά του να αναπαραχθούν. Περού Maca για τους άνδρες είναι ένα ισχυρό φυσικό αφροδισιακό και διεγείρει τη βιώσιμη αύξηση της λίμπιντο, λίμπιντο. Επιμηκύνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αυξάνει την στύση του πέους αρκετές φορές. Ένα θετικό αποτέλεσμα επί της σπερματογένεση, ενισχύει τη δραστηριότητα του σπέρματος. Περού Maca για τις γυναίκες δεν είναι μόνο μια πηγή σεξουαλικής διέγερσης και επιθυμίας, αλλά και μία αξιόπιστη λύση για την επώδυνη ανεπιθύμητα συμπτώματα του PMS και την εμμηνόπαυση.

μορφές

Δοσολογία και τρόπος χρήσης του Περού Maca

περουβιανό Maca είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές: ξηρή σκόνη, κομμάτια της φυσικής ρίζας, δισκία, εκχυλίσματα, κάψουλες. Παράγεται σε καθαρή μορφή ή σε συνδυασμό με άλλα φαρμακευτικά φυτά. Ως εκ τούτου, τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής. εκχύλισμα τριγωνέλλας και του Περού παπαρούνες σε κάψουλες θα πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές μία κάψουλα την ημέρα 1. εκχύλισμα Maca στην ίδια ιατρική μορφή μπορεί να καταναλωθεί δύο φορές την ημέρα 2 κάψουλες. Maca σκόνη εφαρμόζεται σε μία ποσότητα από 5 έως 20 g ανά φλιτζάνι του υγρού. Είναι διαλύεται σε ζεστό νερό ή να αναμιχθεί με τα ποτά. Ως πρόληψη των ασθενειών και διαταραχών, ακριβώς την ελάχιστη δόση μία φορά την ημέρα. Ως ένα ενιαίο θεραπεία για την ενίσχυση της ποσότητας ισχύος μπορεί να αυξηθεί σε 10-12 g άμεσα πριν από την επαφή για 15-20 λεπτά. Όταν μια συνολική μακροχρόνια θεραπεία -. Μια ενιαία εφαρμογή που κυμαίνεται από 10 g σε όλο το μήνα

Τα παρασκευάσματα με εκχύλισμα από παπαρούνες είναι διαθέσιμα σε διάφορες μορφές

Σε περιπτώσεις σοβαρής παραβιάσεις, η ποσότητα φέρεται σε 20 g κάθε 6 ημέρες είναι η ημερήσια διάλειμμα. Εάν είναι απαραίτητο, το συγκρότημα μπορεί να επαναληφθεί έως και τρεις φορές με μηνιαία διαστήματα. Η ακατέργαστη σκόνη ρίζας ή του Περού Περουβιανές κομμάτια Maca, εάν είναι επιθυμητό, ​​να προστεθεί άμεσα στην τροφή. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του Περού παπαρούνες, δεν θα πρέπει να σπάσει. Αν είστε συγχέεται με τη δοσολογία, δεν είναι σίγουρος πώς να πάρει Περού Maca, είναι καλύτερο να αρχίσει με μια ελάχιστη εφάπαξ δόση.

Ποιος θα πρέπει να ισχύουν Περού Maca

σκόνη Maca μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα προφυλακτικό για την πρόληψη της ανάπτυξης του όλο το συγκρότημα των διαταραχών στα διάφορα όργανα και συστήματα του ανθρώπινου σώματος. Όταν η κόπωση, υπνηλία, απάθεια, διαταραχές άγχους είναι μια θεραπεία, αναμφίβολα, θα σας βοηθήσει. Η μαύρη γραμμή στη ζωή σας θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση νέων δυνάμεων. Και αυτό δεν είναι υπερβολή, αλλά μια πραγματικότητα.

Οι αθλητές που εργάζονται για την οικοδόμηση των μυών έχει ήδη εκτιμηθεί επαρκώς αποτέλεσμα της τακτικής πρόσληψης αυτής της φυσικής σκόνης. Ιδιαίτερα χρήσιμα η χρήση του Περού Περουβιανές Maca με μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας που προκαλείται από τις δύο εξωτερικές και εσωτερικές φυσιολογικών και ψυχολογικών παραγόντων. Αυτό όχι μόνο θα βοηθήσει να αφαιρέσει την αδυναμία και την αδράνεια, αλλά και να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, θα αποτρέψει το φόβο μιας διακοπτόμενης λειτουργίας στους άνδρες.

Αν έχετε φλεγμονώδεις παθήσεις του ουροποιογεννητικού συστήματος, προβλήματα με τη γονιμοποίηση, μια θετική επίδραση της κατανάλωσης Maca δεν θα σας αφήσει να περιμένετε.

Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες

Αντενδείξεις και προφυλάξεις Περού Maca

Το φάρμακο δεν έχει σημαντικές αντενδείξεις, εκτός από ατομική δυσανεξία από τα συστατικά του. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να μειώσετε τη δόση ή ακόμα και να σταματήσει τη λήψη για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων επιδράσεων. Στην οξεία σοβαρή υπέρταση θα πρέπει να υιοθετήσουν το εργαλείο, ξεκινώντας με μικρές δόσεις, και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Είναι επιθυμητό να χρησιμοποιήσετε Περού Maca για τις έγκυες γυναίκες και θηλάζουσες μητέρες. Δεν πρέπει να παίρνετε το φάρμακο σε άτομα κάτω των 18 ετών και να μετατραπεί σε ορόσημο 75 ετών.

Κατά τη λήψη Περού παπαρούνες πρέπει να θυμόμαστε ότι αραιώστε σκόνη το μόνο που χρειάζεται ζεστό νερό ή το ποτό σας. Ζεστό νερό καταστρέφει τη δομή των χρήσιμων συστατικών, και το εργαλείο χάνει τις θεραπευτικές ιδιότητές του. Αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την προσθήκη μιας ρίζας κατά το μαγείρεμα. Δεν πρέπει να πίνετε καφέ ή άλλα ενεργειακά ποτά ενίσχυση. Καλώς ήρθατε Bud δεν αντενδείκνυται όταν το αλκοόλ και τα λιπαρά τρόφιμα, αλλά μειώνει σημαντικά την απορροφητικότητα των συστατικών της και επιβραδύνει τις επιπτώσεις.

Πού να αγοράσετε και άποψη για το Mac

Περού Maca πωλείται στα φαρμακεία των μεγάλων πόλεων, αλλά η τιμή του θα μπορούσαν να υπάρχουν αρκετές υψηλότερο από το Διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, είναι πιο λογικό να αγοράσουν το προϊόν στις ιστοσελίδες των εξειδικευμένων καταστημάτων στο Internet. Πόσο είναι μοναδικό; Εξαρτάται από το σχήμα της απελευθέρωσης και του κατασκευαστή.

πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για την αντιμετώπιση της αγοράς των εν λόγω κεφαλαίων, εφόσον προσφέρονται σε πολύ χαμηλότερο κόστος, επειδή μπορεί εύκολα να γίνει θύμα των αδίστακτων πωλητές. Μόνο οι εξαπατημένοι αγοραστές υπάρχουν καταγγελίες ή δυσαρέσκεια με την αγορά. Παρά το γεγονός ότι τα οφέλη και τους κινδύνους από την αγορά χρωματιστές παιδικές τροφές είναι πολύ αμφιλεγόμενη. Δυστυχώς buck και μη ρεαλιστικές προσδοκίες. απόψεις για Περουβιανή Maca για κοινωνιολογικές μελέτες, εξαρτάται άμεσα από τον τόπο και τη μέθοδο της αγοράς.

Το φάρμακο μπορεί να αγοραστεί στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Πώς να επιλέξετε να μην πέσει για την απάτη; Τιμή Περού Περού Maca λόγω της μοναδικότητάς του, τις ιδιαιτερότητες της ανάπτυξης και θαυματουργό αποτέλεσμα. Οι πραγματικές απόψεις, γνώμες σχετικά με το εργαλείο να καθορίσει τη σωστή τεχνική, τα ατομικά χαρακτηριστικά, το βαθμό της αμέλειας του προβλήματος σε κάθε περίπτωση. Περού Maca – αυτό είναι πραγματικά το διαζύγιο ή η αλήθεια; Μετά την κατανάλωση αυτού του φαρμάκου αγοραστούν σε ένα φαρμακείο ή στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία για την αποτελεσματικότητά του. απόψεις των ιατρών για την Περουβιανή Maca είναι εξαιρετικά θετική, ιδίως ως μέσο για τη βελτίωση ανδρική δύναμη. Για τα συμπληρώματα γυναίκες αποτέλεσμα διευκολύνει και εξαλείφει πολλά προβλήματα υγείας, όπως αποδεικνύεται από τις πολλές διθυραμβικές απόψεις του «ασθενές φύλο».

Λαμβάνοντας μοναδικό προϊόν Περού παπαρούνες σε όλες τις μορφές της, θα ξεχάσετε όχι μόνο για σεξουαλικά προβλήματα τους, αλλά και θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το σώμα σας. Όντας ένα ακούραστο εραστή και ιδιοσυγκρασίας εταίρος θα γίνει μια καθημερινή πραγματικότητα. Λυπηθείτε και εξαπάτηση δεν θα σας πάρει, γιατί θα ενισχύσει το σώμα σας και θα αποτρέψει πολλές ασθένειες.

γνώμες

 1. Δεν έχει πολύ πίστη σε αυτές τις διαφημίσεις, αλλά έχω διαβάσει τόσα πολλά για τους Ίνκας, τον τρόπο ζωής τους και τις ικανότητες, αποφάσισα να δοκιμάσω. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε σημαντικά τις προσδοκίες. Και ως άνθρωπος ήταν αντοχή και συνολική επιστροφή της υγείας στο φυσιολογικό.
 2. Ως αθλητής, όχι μόνο το υλικό για να ανταγωνιστεί, αλλά και όλα τα είδη των συμπληρωμάτων διατροφής για την αύξηση της μυϊκής μάζας λήψη. Με τις συμβουλές των φίλων αποφάσισε να δοκιμάσει αυτό το εργαλείο και ήταν πολύ ευχαριστημένος, γιατί όχι μόνο οι μύες μεγαλώνουν, αλλά η αντοχή έχει αυξηθεί σημαντικά.
 3. Σε αναμονή της κορύφωσης, αναρωτιέμαι τι θα μπορούσα να αγοράσω για να μην ορμονική, αλλά και να διευκολυνθεί η διαδικασία της προσαρμογής της ροής του οργανισμού. Σταματήσαμε σε αυτό το φάρμακο, όπως η φυσικότητα της. Έγινε πιο ήρεμη, πήρε την παλίρροια, αυξημένη αποτελεσματικότητα. Ακόμη και η σεξουαλική επιθυμία εμφανίστηκε.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...