Νέα

Fix it Pro – κριτικές, τιμή, από πού να αγοράσετε, πρωτότυπο, Ελλάδα

Fix It Pro στυλό για να αφαιρέσετε γρατσουνιές, η οποία σας επιτρέπει να εξαλειφθούν τα ελαττώματα στο καπό, οι πόρτες και σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Το κύριο πλεονέκτημα του αυτό το καταπληκτικό Fix It Proture – μια πραγματική απόδοση, η οποία δεν προβλέπει διαδικασίες για τη ζωγραφική αυτοκινήτων.

Μολύβι παρήγγειλα καθαρά για διασκέδαση. Διάβασα στο Διαδίκτυο ότι δίνει ένα καλό αποτέλεσμα, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως εναλλακτική λύση για τη ζωγραφική. Μπορώ να πω ότι έμεινα έκπληκτος και χαρούμενος που ο πυρήνας – το παραμικρό ίχνος οποιαδήποτε ζημιά μετά τη στεγανωτική ουσία για το κεράσι μου Lanos αριστερά! ΣΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ >>

Χαρακτηριστικά

Ο κύριος σκοπός της πένας Fix It ProItPro μεταμφίεση ορατά ελαττώματα στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιείται για οποιοδήποτε επίστρωμα, είναι απολύτως ασφαλής και δεν θα βλάψει το χρώμα. Αντίθετα, η δράση αποσκοπεί στην ενίσχυση στρώματα του βερνικιού.

Fix It ProItPro σας επιτρέπει να:

 • εντελώς αφαιρέστε τις γρατσουνιές – είναι σε θέση να “θεραπεύσει” τους τραυματισμούς που έχουν ένα ρηχό χαρακτήρα *
 • ομαλή βαθουλώματα – στεγανωτική ουσία έχει μια ισοπεδωτική επίδραση, γεμίζοντας τα τμήματα που περιέχουν κοίλες επιφάνειες;
 • να δώσει ομοιομορφία στο χρώμα που να ξεχωρίζει, δεν αλλάζει ο τόνος διατηρεί τη φυσική Λάμψη των επεξεργασμένων βάση.

Θα ήθελα να κάνω άλλη μια παρατήρηση: αν θέλετε να Fix It Pro καταστραφεί η δομή του ασταριού ή βαθύτερες περικοπές λεπίδα μετάλλων, μάλλον δεν έχουν διαβάσει το εγχειρίδιο. Αυτό το μολύβι δεν είναι κατάλληλο. Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν αυτό ακριβώς για το σκοπό αυτό, και στη συνέχεια να γράψετε τις όποιες αρνητικές κριτικές, λένε, δεν θα βοηθήσει.

Μου άρεσε τα πράγματα και το γεγονός ότι αντικαθιστά ένα κιτ επισκευής:

 • ευελιξία – χρησιμοποιήστε το μολύβι Fix It ProItPro είναι δυνατόν όχι μόνο να διορθώσουν τα ίχνη του αυτοκινήτου, αλλά και για το κλείσιμο ρωγμές στο πλακάκι ή παρόμοια επιφάνεια.
 • απόδοση – η παρουσία στη σύνθεση της ειδικής ρητίνης παρέχει ταχεία ξήρανση της ουσίας, και αν αφήσετε το αυτοκίνητο στον ήλιο, η διαδικασία είναι ακόμα πιο γρήγορο;
 • ευελιξία – χρησιμοποιήστε το μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές σε ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο το κόκκινο αλλά και μπλε, πράσινος, άσπρος, γκρίζος, κ. λπ. * έτσι, δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα κουπόνι για ένα συγκεκριμένο είδος της ζωγραφικής.

Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ενισχυμένη προστασία από την υγρασία. Το gel είναι αδιάβροχο, έτσι, χρησιμοποιώντας το μολύβι εμποδίζει τη διάβρωση.

Η αρχή της δράσης των δραστικών ουσιών

Η πλήρωση των μολυβιών είναι ένα διαφανές ζελέ που είναι παρόμοια δομή με ένα χρώμα και το βερνίκι υλικά. Στο Fix It ProItPro περιέχει μικροσωματίδια της polirhousego ουσίες που εξασφαλίζουν τέλεια πλήρωση της κατεστραμμένης περιοχής, την επεξεργασία και τη σφράγιση.

Active gel φόρμουλα που όχι μόνο εκτελεί τη λειτουργία του προσδίδουν μια αισθητικά ελκυστική εμφάνιση, αλλά και ως αμυντικό μηχανισμό.

Τι συμβαίνει κατά την εφαρμογή του το μολύβι;

 1. Ομοιόμορφη πλήρωση της θέσης. Το μείγμα είναι πολύ υγρό, ως εκ τούτου, ικανό να διεισδύει βαθιά γρατσουνιές και σφιχτά να το γεμίσει. Ωστόσο, είναι πολύ πιεστική, ώστε να μην.
 2. Ενεργοποίηση των μικροσωματιδίων της γέλης. Αφού τελειώσετε την εργασία με άμεσα με το υγρό “σύνολα” του Ιδρύματος και σταδιακά αρχίζει να δύει.
 3. Σκλήρυνση του gel. Ο χρόνος ξήρανσης τη διόρθωση του μείγματος εξαρτάται από την καλλιεργούμενη έκταση, την ποσότητα της χρησιμοποιούμενης ουσίας, η θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Μετά μολύβι auto Fix It ProItPro αυτοκίνητο γυρίζει στην καλύβα. Θα χρησιμοποιηθεί ένα δείκτη έχει περισσότερες από 10 φορές: ο νεότερος που έπαιξε, προσπάθησε να την ανοίξει με το κλειδί την πίσω πόρτα και άφησε τα ίχνη του, την πέτρα ανέκαμψε και διαμορφώθηκε vmyatinku. Σίγουρα δεν είναι ένα “μοιραίο χτύπημα” για την μηχανή, αλλά …

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Fix It ProItPro

Σε Γενικές γραμμές, η διαδικασία της χρησιμοποιώντας ένα μολύβι είναι αρκετά απλή, αλλά χωρίς οδηγίες είναι απίθανο να το πάρετε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Ομολογώ ότι δεν τον εαυτό μου, μερικές φορές, κρυφοκοιτάζει μέσα από την κούνια.

Σε Γενικές γραμμές, η όλη διαδικασία είναι μειωμένη σε πέντε στάδια:

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η χρήση του κατά προτίμηση στη σκιά, έτσι ώστε το τζελ δεν στεγνώσει πρόωρα. Αλλά μετά την εφαρμογή του συγκολλητικού συνιστάται να βάλει το αυτοκίνητο στον ήλιο.

Είναι επίσης επιθυμητό να έχουν τη θεραπεία το βράδυ ή τη νύχτα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην επιτευχθεί η πιο αποτελεσματική αποτελέσματα.

Αξιοπρέπεια

Από τότε έχω μολύβι γρατσουνιά στο αυτοκίνητο δεν έχω πλέον να δαπανήσουν χρήματα για δαπανηρές επισκευές. Με ελαφρά τραύματα, δεν είμαι σε θέση να κατανοήσει τον εαυτό του, δεν σταματάει σε κάθε σαλόνι! Η αυλή μας έχει γίνει ένα πραγματικό κέντρο εξυπηρέτησης.

Fix It ProItPro είναι:

 • αποτελεσματικό τρόπο, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ορατά σχεδόν αμέσως μετά τη χρήση;
 • η δυνατότητα εφαρμογής ακόμα και στο δρόμο – εγώ συνεχώς πάρτε ένα μολύβι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, για να λύσει τη δυσάρεστη κατάσταση.
 • διορθωτής που χειρίζεται όχι μόνο αυτοκινήτου – στο μπάνιο, έκλεισα τα κεραμίδια, το οποίο διαλύθηκε μετά την πρόσκρουση, εξακολουθεί να διατηρείται.

Για την αυτόματη Fix It Pro αντικατέστησε το αυτοκίνητο “γιατρό”. Αυτή είναι μια προσωπική αφέντη μου Lanos, το οποίο είναι πάντα στο χέρι. Αγόρασα το ίδιο και ο αδελφός του ήταν ικανοποιημένοι, και θα ήθελα να συστήσω αυτό το πράγμα δεν θα αποτύχει.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *