Ομορφιά

Ems Trainer – απόψεις, σχόλια, τιμές, φόρουμ, πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Πολλοί άνθρωποι ζουν με τρελούς ρυθμούς, εργάζονται 12 ώρες την ημέρα και δεν έχουν χρόνο για να εκπαιδεύσει. Μετά από όλα, σπάνια έχει την τύχη με τη μορφή της ένα γυμναστήριο όλο το εικοσιτετράωρο κάτω από το σπίτι ή στη δουλειά. Ναι, και συχνά μετά τη δουλειά απλά θέλετε να χαλαρώσετε, να μην εξαντλήσει τον εαυτό της με προπονήσεις. Τι γίνεται με όσους θέλουν να κολυμπήσουν λίπος και να παραμείνουν ενεργοί;

ราคาพิเศษ !!!. คลิกดู !!!

Εκτός υπάρχει μια μηχανή τύπου ιμάντα Ems Trainer. Λειτουργεί βάσει της αρχής myostimulation – μυς συστέλλεται εκατοντάδες φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της δράσης ενός ασθενούς, ανώδυνη ηλεκτρικών παλμών. Σε αντίθεση με τους εκπαιδευτές των προηγούμενων γενεών, η οποία ήταν ογκώδη, άβολα, και η διέγερση είναι αρκετά ευαίσθητα, Ems εκπαιδευτής λειτουργεί ομαλά και δεν προκαλεί δυσφορία.

Ως αποτέλεσμα, θα πάρετε άρπαξαν και ισχυρή Τύπου μετά από τρεις εβδομάδες χρήσης, 20 λεπτά την ημέρα. Επίσης, η αυξημένη κατανάλωση ενέργειας κατά τη λειτουργία του προσομοιωτή θα σας βοηθήσει να κάψετε επιπλέον θερμίδες και ως εκ τούτου, να χάσουν βάρος στην περιοχή της μέσης! Απλά βάλτε τη ζώνη, επιλέξτε τον τρόπο λειτουργίας και την εργασία τους μυς σας θα λειτουργήσει για σας.

Η χρήση του διεγέρτη Ems Trainer

Ο προσομοιωτής θα είναι χρήσιμο για διάφορους σκοπούς όπως:

 • Η βελτίωση της αθλητικής απόδοσης
 • Η ανάπτυξη και ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών
 • καύση

 • Λίπος
 • Βελτίωση της αποτελεσματικότητας της κλασικής εκπαίδευσης
 • Μασάζ σπαστική μυς

Τα πλεονεκτήματα του ιμάντα Ems Trainer

 1. Ο προσομοιωτής είναι εύκολη στη χρήση, ασύρματο, σχεδόν αόρατη κάτω από τα ρούχα και δεν αφήνει κανένα ερεθισμό στο δέρμα, χάρη στα μαλακά μαξιλάρια γέλης. Ο εκπαιδευτής έχει 5 επίπεδα των προγραμμάτων κατάρτισης των διαφορετικών επιπέδων έντασης. – από πολύ εύκολη (για αρχάριους) με πολύ έντονη (για έμπειρους)
 2. Τεχνολογία διέγερση EMS βοηθά να εκπαιδεύσει, όχι μόνο για την εξωτερική ορθού της κοιλιάς, αλλά και τις βαθύτερες κοιλιακούς μυς (KOR), τα οποία είναι σημαντικά για τη διατήρηση της σωστής στάσης του σώματος, της γενικής υγείας (ιδιαίτερα για τις γυναίκες) και την προστασία των οργανισμών από το ναυάγιο.
 3. Αν παίζετε σπορ, χρησιμοποιώντας το Ems Trainer θα κάνει την άσκησή σας πολύ πιο έντονη. Ακόμα και όταν φοράει τον προσομοιωτή κατά τη διάρκεια μιας κανονικής τα πόδια, θα αυξήσει την κατανάλωση θερμίδων κατά 80%! Και όπως γνωρίζουμε, η μεγαλύτερη κατανάλωση θερμίδων, τόσο πιο γρήγορα θα κάψει το λίπος.

Ems Trainer για την απώλεια βάρους

Σύμφωνα με την έρευνα της Tamara καπνιστής, μια ομάδα ελέγχου από 11 άτομα για τρεις εβδομάδες φορούσε εκπαιδευτής Ems εκπαιδευτής για 20-40 λεπτά, να κάνει απλή άσκηση και μειωμένη κατανάλωση γλυκών και πρόχειρο φαγητό. Τα αποτελέσματα σε 3 εβδομάδες είναι εντυπωσιακά:

 • Χάστε βάρος έως 6 kg
 • Η μείωση των περίμετρο μέσης έως 6,2 εκατοστά
 • Η αύξηση στην ισχύ και την αντοχή των μυών κατά 69%

Αγορά AB εκπαιδευτής Ems Εκπαιδευτής

Μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το Μυών χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα, η ευγένεια των συνεργατών μας. Να είστε βέβαιος να καθορίσετε σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όνομα και τηλέφωνο) που θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με τον χειριστή και να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Το προϊόν θα έρθει σε μετρητά κατά την παράδοση, πληρωμή κατά την παραλαβή. Αποστολές γίνονται σε Ευρώπη, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και το Κιργιζιστάν.

(Σημαντικό!) Μην ξεχνάτε ότι η παραγγελία μέσω αυτής της φόρμας είναι στην ιστοσελίδα ems-stimulator.com. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτόν. Κάθε σχόλιο, παράπονα και σχόλια στείλτε στην παραπάνω ιστοσελίδα. EM>

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προσομοιωτή

 1. Διαστάσεις: 46 x 24 x 39 εκατοστά
 2. Επιπλέον χαρακτηριστικά: αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 20 λεπτά
 3. Χαρακτηριστικά: 1 μπαταρία 3 V CR2032 (παρέχεται)
 4. OL>

  FONT>

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...