Νέα

Casanova για την πραγματική τους άνδρες. Απόψεις, Τιμή, σταγόνες ανά ισχύ.


Η εμφάνιση της σεξουαλικής ενισχυτές για τους άνδρες έχει αλλάξει αναμφισβήτητα το τοπίο της αγοράς συμπληρωμάτων για πάντα. Όχι μόνο υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τους άνδρες που μπορεί να υποφέρουν από στυτική δυσλειτουργία, αλλά υπάρχουν πολλά νομικά προϊόντα. Ένα εμπορικό σήμα της σεξουαλικής ενισχυτή που έχει αποκτήσει σημαντική έλξη στις αγορές είναι Casanova, ένα προϊόν που έχει ως στόχο να αυξήσει τη σεξουαλική υγεία και την αρρενωπότητα των ανδρών, με αποτέλεσμα την στύση διαρκεί περισσότερο και έχει μια ακόρεστη σεξουαλική όρεξη. Επιπλέον, χάρη στη χρήση αυτού του προϊόντος, το μήκος και το πάχος του πέους και η δύναμη των στύσεων συνεχώς αυξάνεται.

Πώς λειτουργεί το Casanova;


Casanova λειτουργεί με φυσική σύνθεση που έχει σχεδιαστεί για να αυξηθεί η διάρκεια και το μέγεθος των στύσεων. Επιπλέον, βελτιώνει την αίσθηση και τη δύναμη του οργασμού. Οι ιδιότητες των εργασιών συμπλήρωμα για να αυξήσει την ποσότητα των ελεύθερης τεστοστερόνης στο σώμα του χρήστη, η οποία οδηγεί σε αυξημένη ροή αίματος στο ανδρικό σώμα. Εκτός από τη βελτίωση της αρρενωπότητας και τις επιδόσεις στην κρεβατοκάμαρα, η τεστοστερόνη είναι επίσης υπεύθυνη για μια σειρά από λειτουργίες του σώματος, όπως η ρύθμιση της δικής του διάθεση και την φυσική κατάσταση κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι χρήστες θα πρέπει να παρατηρήσετε τα αποτελέσματα στη σεξουαλική αντοχή τους μέσα σε λίγες ώρες μετά την κατανάλωση. Τα αποτελέσματα της δράσης πιθανώς να διαρκέσει έως και τρεις ημέρες, όταν ο αρχίζουν σιγά-σιγά μειώνεται, όταν η φόρμουλα αφήνει κυκλοφορία του αίματος του χρήστη.

Πλεονεκτήματα και την αποτελεσματικότητα των Casanova

Gel για τους άνδρες Casanova

λειτουργεί σε πολλά επίπεδα. Παρέχει ένα σύνθετο φαινόμενο. Αυξάνει τη διάρκεια και την ένταση της σεξουαλικής επαφής. Αυξάνει την ευαισθησία, διεγερσιμότητα. Το σεξ γίνεται τα πυροτεχνήματα της ευχαρίστησης. Ανέγερση θα σας επιτρέψει να εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις σας. Θα κάνει τη φυσική αγάπη σας μείνει αξέχαστη.
– Στοιχεία της σύνθεσης αυξήσει την παραγωγή τεστοστερόνης. ορμόνη ανδρών αυξάνει την ευαισθησία και τη σεξουαλική διέγερση.
– Gel αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα. Η στύση γίνεται μεγάλη και ισχυρή.
– Αυξάνει τη σεξουαλική διεγερσιμότητα. Αυξάνει την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων.
– Κάνει οργασμούς πλήρη και πιο ευχάριστη.
– Δίνει αυτοπεποίθηση.
– Έχει ενυδατική και λιπαντική δράση.
– Μυρίζει ωραία. Δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα.
– Η επίδραση της χρήσης διαρκεί αρκετές ώρες. – Είναι κατάλληλο για κάθε ανθρώπινο ον.

Casanova Gel ξυπνά αισθησιασμό. Αυξάνει τη σεξουαλική ικανότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Άλλοι παράγοντες αποτελεσματικότητας βρίσκονται στο ορμονικό επίπεδο. Casanova έχει μια τοπική επίδραση στην οικεία ζώνη. Αυτή η ενέργεια είναι χρήσιμη και ανθεκτική. Αυτό αποτελεί εγγύηση για την επιτυχή σεξ.

τεστοστερόνη και Casanova θεραπεία

Με την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης, μπορείτε να διατηρήσετε ένα υγιεινό τρόπο ζωής σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σώματός σας. Είναι γεγονός ότι λίγοι άνθρωποι έχουν σχετικά υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από τους άλλους, πολύ υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες ασθένειες. Ωστόσο, είναι σημαντικό ότι οι άνδρες, αυξάνοντας τα επίπεδα της τεστοστερόνης, μπορεί να είναι ενήμεροι για την ευημερία τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της αύξησης των επιπέδων τεστοστερόνης, διάφορες θεραπείες τόνωση της τεστοστερόνης, η οποία για τους άνδρες έχει αποδειχθεί ότι είναι ευεργετική. Η ποσότητα της τεστοστερόνης κυμαίνεται μεταξύ ανδρών ανάλογα με την ηλικία. Μετά την ηλικία των 40, είναι καλό να ληφθεί το επίπεδο της τεστοστερόνης προσδιορίζεται με κλινική ανάλυση. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να δείξει πολλά συμπτώματα. Μια άλλη σημαντική αιτία των χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης είναι υπογοναδισμό. Ένα ικανοποιητικό επίπεδο τεστοστερόνης στο σώμα είναι απαραίτητη για τη γενική υγεία.
Υπάρχουν διάφορες ασθένειες που προκαλούν μια μείωση στα επίπεδα τεστοστερόνης, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη τύπου. Ως εκ τούτου, προκειμένου να διατηρούν τη σωστή επίπεδα, διάγνωση θα πρέπει να εξετάζονται από κοινού με τη θεραπεία με τεστοστερόνη, εάν είναι απαραίτητο. θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης συνιστάται σε άνδρες με ανεπάρκεια τεστοστερόνης. Αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να ανακάμψει από τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης.
Εκτός από αυτά τα συμπληρώματα, είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια διατροφή που περιέχει πολλά ωμά φρούτα, τα λαχανικά και τα φυστίκια. Θεωρείται ότι είναι ένα οικολογικό σεξουαλική ενισχυτή, Casanova μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Το πρόσθετο αυτό είναι ένα μίγμα ανόργανων αλάτων και βιταμινών που αυξάνουν την ποσότητα της τεστοστερόνης που παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό.
Υπό το φως των πολυάριθμων σχόλια από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει Casanova, υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το προϊόν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Οι χρήστες εξήρε την ικανότητα του machoman να αυξηθεί το μήκος και την περίμετρο του πέους και να επεκτείνει το χρόνο ανέγερσης, με σχετικά χαμηλό κόστος αγοράς. Με βάση τις αξιολογήσεις αυτού του προϊόντος υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να το προτείνω σε όποιον θέλει να αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία τους.

Επιδράσεις της Casanova γέλης

Χάρη στη μοναδική της σύνθεση, Casanova παλεύει ενάντια προβλήματα στύσης και μικρού μήκους του πέους. Πέος μπορεί να αυξηθεί έως και 5-7 cm ανά μήνα! Απλά χρησιμοποιήστε ένα τζελ. Ο κατασκευαστής εγγυάται μια γρήγορη εκκίνηση και μεγάλο χρονικό διάστημα λειτουργίας. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να βυθιστείτε στον κόσμο των πλουσιότερων σεξ, να γνωρίσουν νέες εντυπώσεις.
Μοναδικές ιδιότητες του Casanova πηκτώματος
Η αυξημένη ροή του αίματος προς το αρσενικό όργανο εξασφαλίζει σταθερή στύση, αυξάνει το μήκος και το πλάτος του πέους.
Προλαμβάνει την πρόωρη εκσπερμάτωση – μπορείτε να έχετε 3-5 ώρες σεξ και να σταματήσει την επιλογή.
Δεν απαιτεί συνεχή χρήση – 100% αποτέλεσμα για όλους.
Δεν είναι μυστικό ότι το μέγεθος του πέους παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών, έτσι ώστε να απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των γυναικών.

Σύνθεση Casanova

Ενεργά συστατικά είναι φυσικό και ασφαλές.
Casanova έχει τρεις ομάδες συστατικών. Έχουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. – Pyrolidonocarboxylic οξύ (PCA νατρίου) είναι ένα φυσικό αμινοξύ. Συμμετέχων της ενυδάτωσης του δέρματος. – Σορβιτόλη – διατηρεί την υγρασία. Δημοφιλή σύνθεση των καλλυντικών περιποίησης της επιδερμίδας. – Η γλυκερίνη είναι ένα γνωστό ενυδατική κρέμα φυτικής ή ζωικής προέλευσης. Προωθεί την ελαστικότητα του αγγειακού ιστού. – υδρογονωμένο καστορέλαιο (PEG-40) – έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα. Ασφαλής και φυσικά καλλυντικά βάση. Στοιχεία αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος. Η διασφάλιση της ροής του αίματος στο πέος: – Η καφεΐνη είναι ένα φυσικό διεγερτικό. Δίνει ενθουσιασμό. Αυξάνει τη ροή του αίματος. – Γλυκίνη είναι ένα αμινοξύ. «Οικοδομικά υλικά» για την πρωτεΐνη. Ομαλοποιεί νευρικής δραστηριότητας. Βελτιώνει την συναισθηματική κατάσταση. – Βεταΐνη – ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία. Μειώνει τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. – Αλανίνη είναι ένα αμινοξύ. Μειώνει την κούραση, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμη. Προάγει την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας. Επιταχύνει τις μεταβολικές διαδικασίες και αίματος και της λέμφου. Δηλαδή, κανονική εργασία των ορμονών. – προλίνης και λυσίνης είναι αμινοξέα. Συμμετέχουν στη δημιουργία των πρωτεϊνών. Συμβάλλουν στην παραγωγή του κολλαγόνου. Αύξηση ελαστικότητα και ευκαμψία των ιστών. – Treonin είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ. Υποστηρίζει φυσικές και πνευματικές ικανότητες. Αυξάνει την ψυχική διάθεση. συστατικά φροντίδας και ασφάλειας :.

– Ασκορβικό οξύ.


Αυξάνει τη δύναμη και την αντίσταση του σώματος. Ενισχύει τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. – Γλουταμικό οξύ. Προστατεύει τα όργανα και τα συστήματα του σώματος. Αυξάνει την παραγωγικότητα και τη δύναμη. – Niacinide είναι μια βιταμίνη. Υπεύθυνη για την ελαστικότητα του ιστού. Προστατεύει τα βακτηρίδια, μύκητες και άλλους μικροοργανισμούς. Το κύριο και το δραστικό συστατικό είναι αργινίνη. Η ουσία ανακαλύφθηκε πριν από 20 χρόνια. Η επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Ιδανικό για το ανθρώπινο σώμα. Αμινοξύ ρυθμίζει το έργο του ολόκληρο το σώμα. Ειδικά σεξουαλική λειτουργία. Υπεύθυνος για την ορμονική ισορροπία και την υψηλή σωματική απόδοση. Αυξάνει την ένταση των πλοίων και την ελαστικότητα του ιστού.
Η χρήση της αργινίνης έχει μια καλή επίδραση στη φυσιολογία και την ψυχική κατάσταση. Η ουσία είναι μοναδικό στη δραστηριότητα και ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Αρχικά χρησιμοποιείται μόνο από επαγγελματίες αθλητές. Η θαυματουργή στοιχείο είναι διαθέσιμο για όλους. Η αργινίνη διεγείρει τη σύνθεση της τεστοστερόνης, υπεύθυνη για την ένταση της σεξουαλικής επιθυμίας στους άνδρες. Αφροδισιακά ενισχύσει την ευχάριστη αίσθηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και ισχυρή στύση.

Εφαρμογή του Καζανόβα

Εφαρμόστε το σπρέι χρησιμοποιώντας 3-4 ψεκασμοί σε καθαρό και στεγνό δέρμα του πέους περίπου το ένα τέταρτο της ώρας πριν από την προγραμματισμένη σεξουαλική δραστηριότητα. Για να αυξήσει τα αποτελέσματα, οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση του σπρέι δύο φορές την ημέρα: το πρωί και το βράδυ.
Η διάρκεια του αποτελέσματος ψεκασμού εξαρτάται από το άτομο, αλλά η μέση διάρκεια σεξ αυξάνει έως 3 ώρες. Λόγω της έλλειψης των ΓΤΟ, parabens και χρωστικές ουσίες δεν προκαλούν αλλεργίες. Μετά τη χρήση, έτσι ώστε η λίμπιντο αυξάνεται όχι μόνο στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες. Η σεξουαλική ζωή γίνεται όλο και πιο έντονη. Casanova ψεκασμού έχει αναπτυχθεί και κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έτσι ώστε να έχει όλα τα πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την ποιότητα.

Απόψεις χρηστών Casanova

Δεν μπορώ παρά να θαυμάσει το πώς Casanova σπρέι αλλάξει ο σύζυγός μου. Δεν θέλει να φύγει από το δωμάτιο. Οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ όλο και περισσότεροι ήθελαν να είναι εκεί με άντρα μου και όχι μόνο αυτό. Το σεξ έχει γίνει μια μεγάλη χαρά, που θέλουμε να επεκτείνει επ ”αόριστον.
Lilka
Αγόρασα ένα πακέτο Casanova gel μέσα από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Περίμενα το πέος για μεγέθυνση και μάλιστα από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό είναι μεγαλύτερο. Είμαι χαρούμενος γιατί η στύση διαρκεί περισσότερο και η γυναίκα μου είναι στην ευχάριστη. Είμαι χαρούμενος που αποφάσισα να πάρω ένα τέτοιο βήμα.
ΚάρολοςYou may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *