Υγεία

Bioxelan – απόψεις, σχόλια, τιμή, πού να αγοράσετε

! EM>

Μπορείτε ακόμη μια φορά αρνήθηκε να δεχτεί τη δουλειά; Αλλά ο σύζυγός χάσει το ενδιαφέρον σας και leering στους νέους και καλά καλλωπισμένο γυναίκες;

ราคาพิเศษ !!!. คลิกดู !!!

Δεν ξέρω για ποιο λόγο; Σκεφτείτε ίσως να είναι «γραμμένο» στο πρόσωπό σας;

Τι είναι Bioxelan;

Δεν είστε ακόμα 40, αλλά για κάποιο λόγο πολλά να σας δώσει όλες τις 50, και όταν σας βλέπω με την κόρη μου, στη συνέχεια, λιγότερο ονομάζεται αδελφές. Ο σύζυγος έχει από καιρό πάψει να δούμε πάνω σας με θαυμασμό, και μια κοινή ρομαντικό βράδυ, ήταν πολύ σπάνιες.

Πιστεύετε ποιος είναι ο λόγος; Ηλικία? Λοιπόν, έχετε ήδη μακριά για είκοσι, αλλά ακόμα δεν 70. Unreal τρελό ρυθμό της ζωής που απορροφά όλη τη δύναμη; Λοιπόν, εκτός από τους άλλους δεν είναι το ίδιο; Τότε τι;

Η επιθυμία σας να είναι πάντα καλά καλλωπισμένο και ελκυστικό! Μόνο μια γυναίκα κοιτάζει στα μάτια των ανδρών σέξι και να τον κάνει έναν θαυμασμό και σεβασμό! Και πιστέψτε με, η ηλικία δεν έχει απολύτως τίποτα να κάνει με αυτό!

Ξέρεις, όπως λίγο περισσότερο από ένα μήνα για να επανακτήσει τη νεολαία και την επαναφορά τουλάχιστον 20 χρόνια; Εμπιστευθείτε μοναδική και πραγματικά φανταστικό το αντιρυτιδική κρέμα Bioxelan.

Μόνο το 1 μάθημα και οι ρυτίδες θα είναι λιγότερο από 2 φορές! Και το πρώτο που θα δείτε τα αποτελέσματα σε 7 ημέρες! EM>

Κρέμα με βλαστικά κύτταρα Bioxelan μπορεί να χαρακτηριστεί ως αίσθηση το 2017! Και ανάλογα, δεν είναι!

Το μυστικό του στη θαυματουργή σύνθεση που περιλαμβάνει βλαστικά κύτταρα και άλλα χρήσιμα συστατικά:

  • αναζωογονούν το δέρμα, λείο, θρέψει, να ενυδατώνει από το εσωτερικό?
  • εξάλειψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων?
  • εξισώνει την επιδερμίδα?
  • αφαιρέσετε κηλίδες?
  • κάνει το βελούδινο δέρμα, ελαστικό.

Χάρη στην τέλεια συντονισμένη συστατικά, θρεπτικά συστατικά κρέμα εμπλουτίζει τα κύτταρα του δέρματος με οξυγόνο, αμινοξέα, βιταμίνες. Το αποτέλεσμα – η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται

Απίστευτο.! Bioxelan αναζωογονεί 10-15 χρόνια! Όχι πλαστική χειρουργική, Botox και άλλες επικίνδυνες θεραπείες! EM> πίσω στο περιεχόμενο ↑

Πλεονεκτήματα Bioxelan

Μόνο λίγες ρυτίδες και μερικά από τα σημεία ηλικίας ικανό μεγάλη ζωή ζημιές. Χθες οι άνδρες που πλημμύρισε με φιλοφρονήσεις, έδωσε σημάδια της προσοχής και ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για να σας συνοδεύσει στο σπίτι. Και σήμερα κανείς δεν δίνει σημασία. Για μεσημεριανό γεύμα ήδη καλέσει όχι εσείς, ως Γραμματέας της Ήρας, γιατί φαίνεται εκατό, τόσο καλά εξοπλισμένο, κομψό. Οι άνδρες στο δρόμο θαυμάζοντας ματιά συνοδεία φίλη σας, όχι εσείς, αλλά πιο πρόσφατα ήταν το αντίθετο.

Θέλετε να το κρατήσει η οποία διήρκεσε; Μάθετε πώς να αλλάξει ριζικά την κατάσταση; Επιλέξτε κρέμα Bioxelan. Είναι σε θέση να αλλάξει ριζικά όχι μόνο την εμφάνισή σας, αλλά και τη ζωή, συμπληρώνοντας φωτεινό, χαρούμενο και ευτυχισμένες στιγμές της!

Σε αντίθεση με πολλά ανάλογα Bioxelan έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Απόλυτη ασφάλεια . Οποιεσδήποτε τοξικές ουσίες, ΓΤΟ, αντιβιοτικά ή οποιαδήποτε επικίνδυνα συστατικά. Φυσικά, μια μικρή ποσότητα της «χημείας» προς το παρόν, όμως, το μόνο που χρειάστηκε αυστηρό έλεγχο για την ασφάλεια και δεν αντιπροσωπεύει την παραμικρή απειλή για το σώμα σας.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. ξηρό, λιπαρό ή συνδυασμός. Ναι, στην πραγματικότητα δεν είναι σημαντικό. Αντιρυτιδική κρέμα Bioxelan εξίσου απομακρύνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες, σκούρες κηλίδες και κάνει το δέρμα λείο, υγιές και ελαστικό.

Δεν λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση μετά την εφαρμογή. Είναι απλά δεν είναι. Το δέρμα είναι ματ, λεία και βελούδινη, έτοιμο για την εφαρμογή μακιγιάζ.

ราคาพิเศษ !!!. คลิกดู !!!

Δημιουργεί ένα Botox-σαν αποτέλεσμα. Τι θα συνδέσει με τη λέξη «Botox»; Φυσικά, με επώδυνες ενέσεις και απίστευτα υψηλή τιμή, η οποία μπορεί να αντέξει οικονομικά δεν είναι κάθε γυναίκα. Τώρα μπορείτε απλά να ξεχάσουμε ενέσεις και όχι να εξοικονομήσουν χρήματα για μήνες να αντέξουν οικονομικά να είναι όμορφο και καλά καλλωπισμένο. Αντι-γήρανσης κρέμα Bioxelan, αυτό είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για τις διαδικασίες σαλόνι. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο, ακόμα καλύτερα, γιατί να μην τραυματίζει το δέρμα με μια βελόνα. Και ο κίνδυνος να κολλήσουν τη μόλυνση είναι μηδέν.

Υψηλή αποδοτικότητα και γρήγορα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα μετά τη χρήση της κρέμας απλά εκπληκτική. Αυτή είναι πραγματικά η καλύτερη θεραπεία για τις ρυτίδες 2017! Οι πρώτες αλλαγές που θα δείτε σε μια εβδομάδα, και μετά από ένα πλήρη κύκλο, απλά δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό σας. Δεν ξέρω, του οποίου είναι ένας νεαρός, κομψός, λεία επιφάνεια, χωρίς μια ενιαία ρυτίδων είναι να σε κοιτάζω στον καθρέφτη;

Οικονομική κατανάλωση. Φως, λεπτή, σχεδόν χωρίς βάρος υφή, αυτό είναι άλλο από την αξιοπρέπειά του. Χάρη στο εργαλείο της είναι ένα πολύ οικονομικό και ένα μπουκάλι Bioxelan όγκου 50 ml θα διαρκέσει για έξι μήνες ή περισσότερο.

Δεν είναι εθιστικό. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο όσο θέλει. δεν μπορεί να φοβάται -. το δέρμα σας για να το «δεν χρησιμοποιείται»

προσιτή τιμή. Κρέμες των διάσημων εμπορικών σημάτων, μπορεί να πάει στη θάλασσα. Για παράδειγμα, La Prairie κρέμα ρυτίδων θα κοστίσει περίπου 17 000 … για 50 ml. Και όπως δείχνει η πρακτική, τα περισσότερα από τα χρήματα που πληρώνετε για την μάρκα, το εμπορικό σήμα, για τον τίτλο, όχι το περιεχόμενο των βάζων.

ราคาพิเศษ !!!. คลิกดู !!!

Ωστόσο, κρέμα διαβίωσης Bioxelan κοστίζει μόνο 1980 RUB Και στην επίσημη ιστοσελίδα έχει τώρα μια πολύ κερδοφόρα έκπτωση 50%. Έτσι, ένα βάζο της κρέμας θα κοστίσει μόνο …, και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από ό, τι τα ναρκωτικά brand-name, και στριμωγμένος «χημεία». Νομίζω ότι ο χρόνος δεν μπορεί να σταματήσει; Λανθασμένος! Κρέμα Bioxelan είναι πραγματικό! EM> πίσω στο περιεχόμενο ↑

Σύνθεση Bioxelan

Πόσο χρονών δεν είσαι … δεν μπορείτε, αλλά το δέρμα σας; Μετά από όλα, μπορεί να φαίνονται πολύ μεγαλύτερα από φυσική ηλικία σας. Οι ρυτίδες, ρυτίδες, πόδι της χήνας, σακούλες κάτω από τα μάτια μπορεί να «επιτεθεί» σας, ακόμα και στην ηλικία των είκοσι. Ναι, ναι, σήμερα, οι ρυτίδες είναι σημαντικά “νεότερους”.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Για πολλούς λόγους, που κυμαίνονται από ένα κακό περιβάλλον και τελειώνει με γενετική προδιάθεση στη γήρανση. Αλλά, δεν είναι ώρα να αναρωτηθούμε, ώρα για δράση! Και αποφασιστικά!

Γνωρίστε το μυστικό της κρέμας με βλαστικά κύτταρα Bioxelan; Στην μοναδική και φανταστική σύνθεση του, η οποία περιλαμβάνει τα πιο ενεργά, ισχυρό και αποτελεσματικό συστατικά.

χαμηλού μοριακού υαλουρονικό οξύ. Δικαίως ονομάζεται το ελιξίριο της νεότητας. Αυτό το οξύ είναι σε θέση να συγκρατούν το νερό στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Λόγω αυτών μοναδικό ακίνητο με τα ανώτερα στρώματα του δέρματος γίνονται ελαστικά. Το δέρμα είναι άμεσα εξομαλυνθούν μέχρι να απαλλαγούμε από ακόμη και βαθιές ρυτίδες. Επιπλέον, το οξύ ενεργοποιεί φυσική παραγωγή του κολλαγόνου, η οποία προστατεύει το δέρμα από ερεθιστικές εξωτερικούς παράγοντες. Είναι επίσης επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες στα κύτταρα και να τα εμπλουτίζει με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες.

Λάδι κόκκινο φοίνικα. γνωστή για την πλούσια σύνθεση βιταμίνης της. Περιλαμβάνει τις βιταμίνες Α, C, Ε, και αμινοξέα, ανόργανα άλατα, υπεύθυνο για την παραγωγή της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Λάδι επιταχύνει τις αναγεννητικές διεργασίες στο δέρμα, κορεστεί με χρήσιμα στοιχεία και ενυδατώνει. Είναι αποδεδειγμένο ότι η τακτική χρήση του κόκκινου φοινικέλαιου είναι σε θέση να μειώσει τον αριθμό των ρυτίδων κατά 90%.

Τα βλαστικά κύτταρα της Κιχωρίου. Ενεργός αποκατάσταση της «κουρασμένος, αποδυνάμωσε» κύτταρα του δέρματος. Εξαιτίας αυτού εξαφανίζονται και βαθιές ρυτίδες, κηλίδες μελάγχρωσης. Το δέρμα γίνεται λείο, ελαστικό και βελούδινο.

Εκχύλισμα Kelp. Αυτό το φύκι έχει ισχυρή αντιβακτηριακή δραστικότητα. Μειώνει την παραγωγή σμήγματος, έτσι θα απαλλαγούμε από το Shine. Επίσης η κουκούλα είναι πολύ αποτελεσματική ενάντια εξανθήματα, ακμή, τα σπυράκια. Η πλούσια σύνθεση της Kelp έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα, εμπλουτίζοντας το με χρήσιμες ουσίες, αμινοξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία. Kelp αποκαθιστά την ισορροπία της υγρασίας, ενεργοποιεί τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.

Τα μπουμπούκια της Rosemary. Αυτό είναι ένα πραγματικό φυσικό Botox. Στην σύνθεση του αυτό το φυτό περιέχει ένα πλήρες σύνολο των αμινοξέων που μάχονται ενεργά τη διαδικασία γήρανσης. Εκχύλισμα φύλλων δενδρολίβανου βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, γρήγορα και αποτελεσματικά λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και εξισώνει τον τόνο του δέρματος, αφαιρεί τα σκοτεινά σημεία. Επιπλέον, το άριστο αποτέλεσμα αποθηκεύεται για έξι μήνες.

Λοιπόν, αυτές οι ρυτίδες θα σταθεί ενάντια σε αυτή τη σειρά των συστατικών;

Αντενδείξεις Bioxelan

Για να αποφευχθεί να γίνει ομορφιά σας μπορεί να είναι μόνο αλλεργικοί. Μετά από όλα, ήταν αυτή, και μόνο αυτή μάλλον, είναι ένα ενιαίο απαγόρευση στη χρήση της κρέμας. Δεν υπάρχουν άλλες αντενδείξεις Bioxelan δεν έχει.

Και μια αλλεργική αντίδραση είναι απίθανο, γιατί η κρέμα έχει περάσει όλα τα απαραίτητα κλινικά τεστ και είναι απολύτως ασφαλές και υποαλλεργικό. Εάν εξακολουθεί να αμφιβάλει για το εργαλείο που σας συμβουλεύουμε να διεξάγει ένα μικρό πείραμα.

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα της κρέμας στην εσωτερική πλευρά της βούρτσας. Καλό μασάζ και περιμένετε 30-40 λεπτά. Εάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το δέρμα δεν θα έχει καμία εξανθήματα, ερυθρότητα, και δεν θα αισθανθείτε φαγούρα, κάψιμο ή άλλες δυσάρεστες αισθήσεις, ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Λοιπόν, αν δεν είναι, δυστυχώς, από Bioxelan πρέπει να δώσει.

Πώς να υποβάλετε αίτηση Bioxelan;

Είναι πολύ απλό! Οδηγίες για τη χρήση της Bioxelan δεν θα σας προκαλέσει οποιαδήποτε προβλήματα.

1Тщательно καθαρίσετε το skin.2Мягкими, ομαλή κίνηση, απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο και neck.3Подушечками δάχτυλα το σφυρί ελαφρά προς τα μέσα μέχρι εντελώς absorbed.4Процедуру επαναλάβετε 2 φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ 1-2 ώρες πριν bedtime.5Курс δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 30 ημέρες. Αν είναι απαραίτητο μπορεί να extended.back στο περιεχόμενο ↑

Πού να αγοράσετε και πόσα είναι Bioxelan;

Χωρίς αμφιβολία, Bioxelan είναι σούπερ επιτυχία και αυτή η τάση το 2017! Όμως, όπως αποδείχθηκε, ακόμα και παρά την τεράστια δημοτικότητα, για να αγοράσει ένα πραγματικά πρωτότυπο προϊόν δεν είναι τόσο εύκολο. Μέχρι σήμερα, αυτή η κρέμα πωλείται αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Bioxelan.

Εκτός από τις περιπτώσεις της πώλησης πλαστών, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια υπέροχη τιμή. Είναι σαφές ότι η εν λόγω αγορά δεν θα φέρει τίποτα, αλλά απογοήτευση, την απώλεια των χρημάτων και ο Θεός ευλογεί. Επειδή κανείς δεν ξέρει τι «κολασμένο μείγμα» πουλήσει επιχειρηματίες με το πρόσχημα του αρχικού προϊόντος. Λοιπόν, αν είναι κρεμ ένα συνηθισμένο για παιδιά, αλλά αν δεν είναι; …

Σας που αγοράζουν το αρχικό Biorecon μόνο στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή και πουθενά αλλού θυμίζουν.

Εκτός αυτού, σπεύδω να σας παρακαλώ!

Το φάρμακο έχει μόλις εμφανίστηκε στην πώληση. Έτσι, αγοράζουν το μόνο που μπορεί πολιτών της Ευρώπης. Στο εγγύς μέλλον, ο κατασκευαστής σχεδιάζει να επεκτείνει τη γεωγραφία των πωλήσεων, και αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες είναι η Ουκρανία, το Καζακστάν, τη Λευκορωσία και άλλες χώρες, επίσης, μπορεί να γίνει όμορφη. Λοιπόν, η τιμή με την έκπτωση για Bioxelan θα είναι:

Κριτικές γιατρών Bioxelan

Γιατί Bioxelan αντι-γήρανσης κρέμα υγρό; Γιατί να μην Ενέσεις Botox, πληρωτικά, πληρωτικά, Βιολογική αναζωογόνηση ή να πω φωτοθερμόλυση; Η απάντηση είναι προφανής. Όλες αυτές οι διαδικασίες έχουν πολλές αντενδείξεις και δεν είναι τόσο ασφαλείς. Και τα αποτελέσματα μπορεί συχνά να είναι αντιφατική.

Ωστόσο, υψηλή αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των Bioxelan επιβεβαιώνεται από τις αντιδράσεις των γιατρών και cosmetologists.

Eremeeva Victoria Β, αισθητικός, δερματολόγος της ανώτατης κατηγορίας EM>

“Με την έλευση της κρέμας ρυτίδων Bioxelan συμβουλεύω τους πελάτες μου να αναβάλει χειρουργικές επεμβάσεις, ενέσεις Botox και άλλες θεραπείες για τουλάχιστον άλλα 20 χρόνια. Αντ ‘αυτού, θα τους καλέσει να προσπαθήσει να πάρει ένα μάθημα από την αναζωογόνηση Bioxelan. Τα αποτελέσματα είναι απλά αναισθητοποίηση.

Και όλες οι γυναίκες, δήλωσε εξαιρετικές ιδιότητες της κρέμας. Ενυδατώνει το δέρμα για 48 ώρες δεν Shine, συσφίγγει τους πόρους, εξισώνει την επιδερμίδα. Και αυτό είναι μόνο για 1 μάθημα! Αφού περάσετε 2 και 3 του μαθήματος εξαφανίζονται βαθιά nasolabial πτυχώσεις και «πόδι της χήνας», το δέρμα είναι αναζωογονημένο, απαλό, βελούδινο, καλά-καλλωπισμένο.

Πιστεύω ότι για τα εν λόγω προϊόντα το μέλλον. Αυτή είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στα ακριβά και δεν είναι πάντα ασφαλείς διαδικασίες για την αναζωογόνηση. Έτσι, αν θέλετε σε οποιαδήποτε ηλικία φαίνονται φρέσκα και νέους, να είστε βέβαιος να δοκιμάσετε την κρέμα άρση Bioxelan. “

Πελάτης σχόλια Bioxelan

Η τελευταία πραγματικό σχόλια σχετικά με Bioxelan για το 2017 θα είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι αυτό το προϊόν είναι πραγματικά πολύ αποτελεσματική και ασφαλής.

Το λατρεύω! Αυτό είναι πραγματικά, απολύτως αγαπούν αυτήν την κρέμα! Δεν περίμενα μια τέτοια εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται για ένα μήνα, και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από ό, τι το υαλουρονικό οξύ. Οι πρώτες αλλαγές που γίνονται ορατά μετά από μια εβδομάδα. Το δέρμα αισθητά σφιγμένα, να γίνει πιο λείο, ήταν ένα πρήξιμο κάτω από τα μάτια, σακούλες.

Μετά από ένα πλήρη κύκλο εξομαλύνονται οι βαθιές ρυτίδες στο μέτωπό του. Συνολικά περίπου αρκετό για ένα βάζο. Αλλά εγώ θα την παραγγελία τουλάχιστον δύο. Κρέμα Bioxelan να αγοράσει από το φαρμακείο δεν μπορεί, έτσι έκανα μια παραγγελία στην ιστοσελίδα. Αλλά νομίζω ότι είναι για το καλύτερο, γιατί με προσαυξήσεις φαρμακείο θα κόστιζε πολύ περισσότερο.

Έλενα Ivantsova, 45 χρόνια

Bioxelan μου έδωσε για τα γενέθλιά μου. Η χρήση τους ήταν περισσότερο από περιέργεια. Διαβάστε γι ‘αυτό πολύ καλές κριτικές εδώ και ήθελε να πρακτική για να δούμε τι μπορεί να κάνει. Δύο εβδομάδες καμία αλλαγή σε όλα τα σχετικά με το πρόσωπο δεν ήταν. Όλες οι ρυτίδες παρέμεινε στη θέση του. Αλλά μετά από τρεις εβδομάδες παρατήρησα μια αξιοσημείωτη βελτίωση.

Εντελώς εξαφανιστεί μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, «πόδι της χήνας» σχεδόν κανένα ίχνος, και το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό. Ένα μεγάλο συν είναι ότι δεν έχω απολύτως πάει εξανθήματα. Πρόσωπο τώρα καθαρό, καλά συντηρημένο.

Alena Garunova, 38 χρόνια

Για να επιλέξετε την πραγματικά καλή, αποτελεσματική κρέμα για μένα είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Έχω Αλλεργία-επιρρεπές δέρμα και ως εκ τούτου η κρέμα πάντα επιλέξτε προσεκτικά. Bioxelan ήρθα τέλεια. Μου άρεσε μαλακή, λεπτή υφή του. Μέσα απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει λιπαρότητα αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να εφαρμοστεί μακιγιάζ.

Όπως και για τις ρυτίδες, στη συνέχεια, μετά από ένα μήνα από την τακτική χρήση έγιναν 80 τοις εκατό λιγότερο. Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο ελαστική, και οι ρυτίδες δεν παραμένουν. Σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...