Νέα

Το μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το αυτοκίνητό τσιπ χρωμάτων: αγορά, σχόλια


βρήκε επιτέλους το χρόνο να σας πω για ένα μαγικό μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές, η οποία υποτίθεται ότι βοηθά στην αφαίρεση γρατζουνιές ή να τους γεμίζει. Εκείνοι που ήθελε να αγοράσει Fix It Pro, αλλά δεν τολμούν ─ τυχερός γιατί το διαζύγιο σε αυτό το μολύβι υπάρχει κάποια. Σε ό, τι εξαπατήσει τους παραγωγούς αυτού του δείκτη πώς να προσδιορίσει ένα ψεύτικο, αλλά και πώς να συνεργαστεί με ένα μολύβι -. Τα οποία θα περιγράφει λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μολύβι, τόσο σας πονάει να δούμε το αυτοκίνητό μου, που μόλις πρόσφατα ήταν λαμπερά και χωρίς μια γρατσουνιά. Για την εκ νέου βαφή ─ ακριβά, τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν να βρουν ένα φθηνότερο τρόπο για τη βελτίωση της ποιότητας εμφάνιση του οχήματος. Στην εξεύρεση λύσης σε ένα ολίσθημα στο Fix It Pro. Φαίνεται ότι ─ εδώ είναι η λύση σε όλα τα προβλήματά σας, θα πάρετε και να το απολαύσετε. Εκεί ήταν. Για να αγοράσετε, φυσικά, δυνατό, αλλά αυτό που παίρνει στα χέρια σας ─ αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα.

Πώς να μην πέσει για ένα ψεύτικο;

Για εκείνους που ψάχνουν για το μολύβι θαύμα, θα εξηγήσω ότι στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τα καταστήματα, έτοιμοι να πουλήσουν Fix It Pro για 300 ρούβλια. Χαρούμενη χρήστες πιστεύουν ότι ήταν σε ένα ελεύθερος και απερίσκεπτο να δώσει ακόμη και ένα μικρό είναι $ 10 (με το σημερινό ρυθμό των 9 σεντ). Η λήψη αυτών των αγαθών, ο αγοραστής είναι φυσικά απογοητευμένος και πάλι υπόσχεται στον εαυτό σας στο διαδίκτυο δεν παραγγείλετε κάτι. Σε μια τέτοια κατάσταση, τίποτα όμως δυσαρέσκεια για τα χρήματα που δαπανήθηκαν και ο χρόνος δεν αισθάνονται.

Αλλά θα είναι να κατηγορήσει. Αυτές οι πωλητές εργάζονται για να κερδίσουν σε αφελείς οι άνθρωποι έτοιμοι να αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί. Σκεφτείτε, είναι δυνατό να βρεθεί ένα προϊόν που έχει φυσιολογική ποιότητα για …; Σήμερα το βράδυ για να φάει για τα χρήματα, δεν λειτουργούν, για να μην αναφέρουμε περισσότερα. Συγκρίνετε το κόστος της ζωγραφικής στην πόλη σας. Πάρτε το πρώτο παράδειγμα του Τσελιάμπινσκ. Υπάρχει ένα τίμημα για τη ζωγραφική ξεκινά από τις 25 χιλιάδες ρούβλια. Στο Λονδίνο, 40 χιλιάδες θα είναι δύσκολο να ανταποκριθεί.

Μην βιαστείτε να αγοράσετε ένα δοκιμασμένο προϊόν στο Διαδίκτυο. Καλά να αναζητήσετε πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο προϊόν, ιδιαίτερα σημαντικό σχόλια των πελατών. Δείτε επίσης την τιμή. Ομολογώ ότι όταν άκουσα για Fix It Pro, που συνέβη σε ένα φτηνό ψεύτικο. Λοιπόν, ότι οι φίλοι είπαν πού να κοιτάξετε και περίπου πόση. Διαφορετικά, θα είχατε δει αυτή την εντολή.

Ποια είναι η διαφορά ενός πλαστού από την αρχική;

κάποιος από εσάς μπορεί, όπως και εγώ να αγοράσω ένα φτηνό πρώτη επιλογή, και στη συνέχεια, το πρωτότυπο για να συγκρίνετε και να δούμε ποια είναι η καλύτερη. Είναι πραγματικά με βοήθησε να καθορίσει τη θέση της αγοράς αγαθών στο διαδίκτυο. Αποφάσισα μια για πάντα να συμμετάσχουν σε αμφισβητήσιμες προϊόντων, δεδομένου ότι για να αισθανθεί από τους μηδέν. Τώρα προσπαθώ να αγοράσουν προϊόντα από εγκεκριμένους προμηθευτές.

να αναγνωρίζουν προϊόντα απομίμησης στο δίκτυο δεν έχουμε τις ευκαιρίες που προσφέρονται από την πραγματική ζωή. Μιλάμε για την πιθανότητα να αγγίξει το προϊόν, ελέγξτε το μολύβι για να αφαιρέσετε γρατσουνιές, προσπαθήστε στην πραγματικότητα να αποκαταστήσει το χρώμα κλπ «άφησε να βασίζονται στις δικές τους διαίσθηση», ─ θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Ναι, αυτό είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να αποφευχθούν τα προβλήματα, αλλά υπάρχει μια δοκιμασμένη μεθοδολογία που βοηθά να μειωθούν οι πιθανότητες που θα πάρετε για το διαζύγιο. Επιτρέψτε μου να περιγράψω.


 1. Κοιτάξτε το σχεδιασμό του χώρου. Το προϊόν είναι συνήθως απάτη όμορφα ζωγραφισμένα σελίδα με ιδιαίτερη διακόσμηση, κλπ Προσέγγιση εργάζεται για το ανθρώπινο μάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστοσελίδα είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Αξίζει να αναλύσει όλους τους παράγοντες.
 2. σχόλια πελατών Rate. Είναι πραγματικό ή όχι. Συνήθως δεν γράφω για τις λεπτομέρειες αφή-up τσιπ ή γρατσουνιές.
 3. Κοιτάξτε την τιμή. Βλέπουμε συχνά τα προϊόντα με διαφορετικές τιμές και σε τυχαία επιλεγμένες τοποθεσίες. Για παράδειγμα, βρήκα τη δυνατότητα για 300 ρούβλια, τότε .., στη συνέχεια, & nbsp? (διανομή). Φυσικά, το πρώτο πράγμα που επέλεξα αυτή την φθηνή επιλογή. Σε αυτό και κάηκε, όπως συνέβη με τα φτηνά πολωνικά. Στη συνέχεια αγόρασε για & nbsp? με την παράδοση και μου άρεσε πολύ περισσότερο. Το χρησιμοποιώ σήμερα. 800 R. πήρε ένας φίλος είπε ότι η ποιότητα εξακολουθεί να είναι διαφορετικό από το αρχικό.
 4. Προσπαθήστε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας ιστοσελίδα. Ακόμα καλύτερα αν μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες της εταιρείας. Θέλω να πω, INN και OGRN. Διεύθυνση δεν θα είναι περιττή. Μερικοί δημοσιεύει το όνομα της οργάνωσης, και τις επαφές κρύψει. Ήδη είναι σε εγρήγορση.

Αν βρείτε ένα προϊόν που να ταιριάζει με αυτές τις συστάσεις, είναι πιθανό ότι αυτή είναι η αρχική δείκτης μολύβι Fix It Pro το μηδέν για το αυτοκίνητο. Παρακάτω θα δημοσιεύσει μια αναφορά στη σελίδα όπου αγόρασε. Αλλά για τώρα θα συνεχιστεί.

Κριτικές για το μολύβι θαύμα

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Internet και να δούμε τι λέει ο κόσμος. Κάποιος βοήθησε, κάποιοι δεν το κάνουν. Το όλο κόλπο είναι, πόσοι άνθρωποι με αρνητική γνώμη που αγοράζονται προϊόντα. Πάρτε, για παράδειγμα, εδώ είναι η αναθεώρηση από τη δημοφιλή ιστοσελίδα ireccoment.ru. Η γυναίκα λέει ότι τα προϊόντα που αγοράζονται σε κάποια ιστοσελίδα για μόνο …. Και αυτό είναι η άποψή της. Δημοσιεύστε 2 φωτογραφίες.


Τέτοια παραδείγματα μπορούν να βρεθούν σωρό. Τώρα η παραλλαγή με μια θετική κριτική. Όταν διάβασα αυτή την κριτική μόλις καταλάβετε ότι γράφει ένα πραγματικό πρόσωπο. Δείτε και διαβάστε παρακάτω.

Επικοινωνία σχετικά με το μολύβι σήμανσης Fix It Pro με βοήθησε να αποφασίσετε να αγοράσετε αυτό το προϊόν. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι το διαζύγιο ήταν διστακτικός, αλλά όταν συνειδητοποίησα τι ένα δροσερό πράγμα ─ αγόρασα και δεν έχω μετανιώσει. Δείκτης Δεν κάποτε σωθεί.

Πότε να αγοράσετε ένα προϊόν;

Ας πούμε, όταν το Fix It Pro αξίζει να αγοράσετε και σε ποιες περιπτώσεις όχι. Κατ ”αρχάς, τι να ελέγξετε καλύτερα την αρχική έκδοση. Μην πάρετε πλαστά για …. Σε αυτήν την περίπτωση, το αποτέλεσμα της αίτησης θα είναι μικρές, και το μολύβι θα στεγνώσει γρήγορα και οι εντυπώσεις που αρχικά προγραμματιστεί να μην είναι. Στη συνέχεια, απλωμένα όλα τα σημεία. Ένα πρώτο βίντεο από ένα πραγματικό πελάτη. Ο άνθρωπος λέει, για να αντιμετωπίσουν από μολύβι και τι όχι.


 1. Το μολύβι δεν αφαιρεί γρατσουνιές. Αυτή είναι η όλη διαζύγιο. Το θέμα είναι, ότι οι μάσκες τους και να γεμίζει με κάποιο περιεχόμενο. Η ποιότητα της κάλυψης εξαρτάται από την ποιότητα των προϊόντων που αγοράζονται. Αρχικό δείκτη με βοήθησε να καλύψει τις γρατζουνιές και το αυτοκίνητο φαινόταν σαν καινούργιο.
 2. Η επίδραση της επικάλυψης είναι παροδικός. Θα διαρκέσει 3 μήνες, τότε θα χρησιμοποιηθεί και πάλι το δείκτη. Όλα εξαρτώνται από όπου μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητο, βόλτα κάτω από τη βροχή, κλπ.
 3. Επιλογή για 1290 ρούβλια με την παράδοση υπηρέτησα 9 μήνες, όπως αυτό χρησιμοποιείται 3 φορές. Θεωρείται ότι εγώ δεν το κάνει για κάθε μέρα του αυτοκινήτου σας. Παρόλα αυτά, η χωρητικότητα είναι μικρή και την εκ νέου βαφή ολόκληρη η επιφάνεια του αυτοκινήτου δεν θα λειτουργήσει.
 4. μεταμφίεση γρατσουνιές πολύ καλά. Με την κατάλληλη θεραπεία ενός σωλήνα μπορεί να διαρκέσει για έξι μήνες.
 5. Σε ορισμένα μέρη οι γρατσουνιές είναι πραγματικά φύγει για πάντα. Όλα εξαρτώνται από το βάθος της γρατζουνιές. Όσο πιο βαθιά, τόσο πιο γρήγορα θα φορέσει μακριά την επίστρωση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν; H4>

Επιστροφή στον πίνακα περιεχομένων
Ήρθε η ώρα να σας πω πώς να χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα. Για Fix It Pro εγχειριδίου είναι αρκετά απλή. Επίσης, θα ζωγραφίσει τα σημεία.


 1. Μετά την αγορά θα λάβετε ένα πολύτιμο πακέτο με ένα δείκτη.
 2. Ανοίξτε το πακέτο, τραβήξτε προς τα έξω το μολύβι και ανακινήστε καλά.
 3. Ανοίξτε το καπάκι και γεμίστε τον πυρήνα με υγρό. Για να το κάνετε αυτό σε οριζόντια θέση podnimite στο διαδίκτυο.
 4. Μόλις το υγρό προσέγγισε ─ εφαρμόζεται στην επιφάνεια.

 5. Αξίζει να αποθηκεύσετε το υγρό. Την πρώτη φορά είναι να κάνουμε ό, τι είναι σπάνια λαμβάνεται. Θα πρέπει να πρακτική. Ως εκ τούτου, εφαρμόζεται μόνο μία φορά στην αρχή και αφήστε το να στεγνώσει. Αν γίνει κακή ─ δοκιμάστε ξανά.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με αυτό το εργαλείο. Πολλοί πωλητές να κρύψει. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι:


 • μέσα είναι ένα πήκτωμα?

 • η δομή του είναι παρόμοια με την βαφή του σώματος?

 • το προϊόν είναι μη τοξικό?

 • το φως του ήλιου και το νερό είναι οι εχθροί του αρέσει να ζωγραφίζει.

Τώρα, ας αναδείξει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της αγοράς αυτό το εργαλείο. Μπορείτε, επίσης, δεν θα βρείτε τίποτα στο δίκτυο. Γράψτε τον εαυτό μου, μπορώ να συμφωνήσω, αλλά μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους.


 1. Σε αντίθεση με τη ζωγραφική του αυτοκινήτου η επιλογή αυτή είναι η πιο προσιτή και χρονοβόρα.
 2. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για μερική επισκευή του σώματος.

 3. Το πιο σημαντικό, ακόμα και εάν η νέα γρατσουνιές, όπως συχνά συμβαίνει μετά από μια πρόσφατη επισκευή του σώματος, μπορείτε εύκολα τα χέρια σας μπορεί να σας χρώμα εξωτερικά ελαττώματα. Μπορείτε να οδηγήσετε για όσο χρονικό διάστημα γρατσουνιές θα είναι πολλά. Μόνο τότε είναι καλύτερα να οδηγήσετε μέχρι την επισκευή του σώματος ως ένα σωλήνα για εσάς εδώ δεν είναι αρκετό. Είναι σημαντικό να αναλύσουμε πόσο έχετε αρκετό Fix It Pro.
 4. Το εργαλείο πάντα στο χέρι ─ αυτό είναι που μου αρέσει Fix It Pro.
 5. Αυτή η μέθοδος είναι απλή και αποτελεσματική.
 6. OL>

  Τέλος, η υπόσχεση αναφορά στον τόπο όπου αγόρασα το προϊόν. Κοιτάξτε προσεκτικά στο κάτω μέρος της σελίδας, υπήρχε και κάδο, καθώς και κάποιες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν. Η τιμή του μολυβιού εδώ & nbsp? … με την παράδοση και όλα τα εξαρτήματα. Αγόρασε τον εαυτό μου εδώ για το δεύτερο μπουκάλι. Σε γενικές γραμμές, εγώ δεν θα το κουρασμένο εδώ αγόρασε Fix It Pro.

You may also like...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *