για τη διεύρυνση πέους - πραγματικές απόψεις, πώς να το κάνουμε - συστατικά
Δύναμη

 για τη διεύρυνση πέους – πραγματικές απόψεις, πώς να το κάνουμε – συστατικά

γέλη για την αύξηση πέος. Σχεδιασμένο για τους άνδρες που έχουν προβλήματα στη σεξουαλική ζωή. Με τη βοήθειά του, να βελτιώσει την ποιότητα και τη διάρκεια των σεξουαλικών πράξεων. Το συμπλήρωμα βοηθά να αντλήσουν πολλή ευχαρίστηση από το σεξ ως άνθρωπος και ο συνεργάτης του.

Ποια είναι η θεραπεία –

Η σύνθεση του περιλαμβάνει μόνο φυσικά συστατικά. Ο συνδυασμός των πόρων που

αναπτύχθηκε από το Συμβούλιο της Νότιας Αφρικής επιστήμονες μελετούν τη δομή των γεννητικών οργάνων ανδρών της νεγροειδής αγώνα. Η επίδραση της γέλης επιτυγχάνεται από τα φυτά:

 • καρύδια aguaje

  – δίνει ελαστικότητα στο δέρμα του πέους, να αυξήσει τα σπηλαιώδη σώματα του?

 • lagenariya – προωθεί την ανάπτυξη του αρσενικού οργάνου, ενισχύει τη δράση της άλλα στοιχεία της σύνθεσης?
 • πιπερόριζα – έχει αποκατάστασης επίδραση στην υγεία των ανδρών?
 • Cola ξηρούς καρπούς – να αυξήσει την ισχύ και τη σεξουαλική επιθυμία, να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή?
 • βότανο Horny Goat είναι ένα αφροδισιακό που αυξάνει το μέγεθος του πέους, βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος?
 • allicin είναι το αντιβακτηριακό στοιχείο της ένωσης που αυξάνει τη δραστικότητα?
 • Ginkgo biloba ομαλοποιεί την τοπική κυκλοφορία του αίματος?
 • γαλακτικό οξύ επηρεάζει τη δομή του δέρματος του ανδρικού οργάνου.

Το παρασκεύασμα περιλαμβάνει ένα εκχύλισμα Ginkgo biloba.

Έκδοχο – καθαρισμένο νερό, γλυκερίνη, μενθόλη. Δίνουν αναγκαία δομή στο πήκτωμα, διπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητά της. Pack of είναι ένας πλαστικός σωλήνας με ένα όγκο 50 ml. για να αποθηκεύσει το συμπλήρωμα είναι απαραίτητη σε ένα σκοτεινό μέρος υπό θερμοκρασία από + 5 έως + 25 μοίρες. Διάρκεια ζωής – 36 μήνες από την ημερομηνία της παρασκευής

.

Ιδιότητες –

Η ανάπτυξη του πέους συμβαίνει λόγω της σύνθετης δράση των συστατικών. Θετικές επιπτώσεις:

 • την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης?
 • αυξήσει το μέγεθος του πέους – η επίδραση αυτή προκαλεί μια ισχυρή ροή του αίματος στο σώμα?
 • η επίτευξη του μετρητή στύση?
 • ενίσχυση της αντοχής των ανδρών κατά τη διάρκεια της οικειότητας?
 • η επέκταση της σεξουαλικής επαφής?
 • η αυξημένη ευαισθησία της βαλάνου του

  πέους?

 • η δυνατότητα απόκτησης ένα λαμπρό οργασμό?
 • δίνει την εμπιστοσύνη του ανθρώπου στις δικές τους ικανότητες.

Το συμπλήρωμα βελτιώνει τη σεξουαλική ζωή των ανδρών και των γυναικών.

Το καλύτερο αποτέλεσμα παρατηρείται στην πλήρη εφαρμογή πορεία της γέλης. Στο τέλος του μήκους του πέους αυξάνεται κατά 4 cm και πλάτους 2 εκατοστών

Ποιος είναι ο κατασκευαστής

Κατασκευαστής: η εταιρεία «Intertorg», που βρίσκεται στην Ευρώπη. Εξασφαλίζει την παραγωγή πηκτής και περαιτέρω εξάπλωσή της σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Η κρέμα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Οι παρενέργειες και τις αντενδείξεις είναι απούσα. Τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής:

 • φυσική σύνθεση?
 • κλινικές

  μελέτες?

 • παρατεταμένη διατήρηση του αποτελέσματος?
 • ελάχιστο κίνδυνο Αλλεργία?
 • η έλλειψη συντηρητικών στη σύνθεση?
 • η δυνατότητα εφαρμογής σε οποιαδήποτε ηλικία?
 • δεν λεκιάζει τα ρούχα?
 • βελτίωση του ελέγχου της εκσπερμάτωσης?
 • η άμεση επίδραση.

Πριν από την εφαρμογή του gel δεν χρειάζεται την άδεια του γιατρού. αντενδείκνυται σε επιμέρους δυσανεξία των συστατικών μίας κατασκευής, τον κίνδυνο ανάπτυξης των αλλεργιών, οι ασθένειες των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό οφείλεται στην επιρροή του χρήματος σε κυκλοφορία.

Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε το ζελέ ταυτόχρονα με άλλα τόνωση χημικές ουσίες.

Gel δεν συνιστάται για χρήση με άλλα τόνωση χημικά για ισχύ. Υπάρχει δυνατότητα ασυμβατότητα των συστατικών.

Πότε υποβάλλεται η αίτηση

προορίζεται για τη διόρθωση των προβλημάτων στον οικείο τομέα. Η χρήση του είναι αποτελεσματική όταν:

 • η παραβίαση της δραστικότητας?
 • η έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας?
 • σύντομη επαφή?
 • η μειωμένη ευαισθησία του πέους?
 • μικρό μέγεθος του πέους?
 • η απουσία ενός πλήρους οργασμό?

  LI>

 • κούραση στο κρεβάτι.

Χρήση τζελ για τους άνδρες ηλικίας άνω των 45-50 ετών. Αυτό εμποδίζει την ανάπτυξη της ανικανότητας με την αποκατάσταση της λίμπιντο σας, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη συχνότητα των σεξουαλικών πράξεων.

Θα μπορούσε να βλάψει

Σε περίπτωση απουσίας παρενεργειών, η πιθανότητα βλάβης από τα εργαλεία ελάχιστη. Για την αποφυγή αλλεργιών πριν από τη χρήση, η γέλη πρέπει να ελεγχθεί. Μία μικρή ποσότητα εφαρμόζεται στον καρπό ή τον αγκώνα. Εάν μετά από 30 λεπτά η δυσφορία, ερυθρότητα ή κνησμό είναι απούσα, μπορεί να εφαρμοστεί.

Τα στοιχεία για την υπερδοσολογία μέσα είναι διαθέσιμα. Ο κίνδυνος εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων μειώνεται κατά τη χρήση του πηκτώματος αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες. Εφαρμόζοντας πάνω από δύο φορές την ημέρα μπορεί να προκαλέσει κνησμό, ερεθισμό, επίμονη στύση. Για το λόγο αυτό, δεν συνιστάται να υπερβαίνει το μηνιαίο ποσοστό χρήσης του συμπληρώματος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο

συνιστάται να εφαρμόζεται στο πέος κατά τη διάρκεια της στύσης ή λίγα λεπτά πριν από το φύλο. Οδηγίες χρήσης: εφαρμόστε 2-3 ml εφαρμόζεται στο δέρμα του πέους. Αυτή τη στιγμή, με την απορρόφηση της ταχύτητας, είναι αναγκαίο να γίνουν κινήσεις μασάζ. Είναι δυνατόν να εμπιστεύεστε το συνεργάτη. Αυτή

η μέθοδος εφαρμογής θα αυξήσει την λίμπιντο και θα δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα. προετοιμασμένοι για το πέος επιτρέπεται να φορούν προφυλακτικό. Τα συστατικά της σύνθεσης δεν παραβιάζει την ακεραιότητα του προϊόντος. EM>

Η γέλη -. 1 μήνα

Η γέλη εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα. Για να μεγαλώσετε το πέος χρησιμοποιείται καθημερινά. Το μάθημα είναι 1 μήνας. Στο τέλος θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα για 2-3 εβδομάδες.

Διαζύγιο ή αλήθεια: η αποτελεσματικότητα της γέλης

Μία κλινική μελέτη έδειξε τα ακόλουθα θετικά αποτελέσματα ΑΠΟ:

 1. 1η εβδομάδα. Θα επιτευχθεί σταθερή στύση. διεύρυνση πέους σε 1-1,5 δείτε το
 2. 2η εβδομάδα. Αύξηση αντοχής. Η αυξημένη ευαισθησία της κεφαλής του πέους. Πέος επιμηκύνεται από 2-2,5 δείτε το
 3. 3η εβδομάδα. Πέους μεγαλώνει 4 cm και πήζει. Αντοχή των ανδρών σε αυξήσεις κρεβάτι.
 4. 4η εβδομάδα. Η εμφάνιση της αυτοπεποίθησης, έκρηξη της ενέργειας. Το σεξ γίνεται όλο και πιο παρατεταμένη. Το υψηλό επίπεδο της ευχαρίστησης από την οικειότητα με τους δύο εταίρους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, τα θετικά αποτελέσματα ανιχνεύθηκαν σε περισσότερο από το 95% των ανδρών. Οι παρενέργειες ήταν απούσα.

αξιολογήσεις εμπειρογνωμόνων –

απαραίτητη για τους άνδρες κάθε ηλικίας. Μετά από 45 χρόνια μειωμένη libido, μειωμένη τεστοστερόνη, αναπτύσσουν τις πρώτες παραβιάσεις της ισχύος. Για τους άνδρες αυτής της ηλικίας παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα μετά από ένα μήνα χρήσης. Η γέλη νέα παιδιά βοηθά να ξεπεράσουν το φόβο του φύλου, για να χαλαρώσετε. Ο βασικός κανόνας είναι να μην χρησιμοποιήσετε το εργαλείο περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Διαφορετικά, ενδέχεται να λάβετε μια επώδυνη στύση, εξακολουθούν να υπάρχουν μετά το κλείσιμο.

Nesterov Α Π, ουρολόγος

Θα ήθελα να συστήσω το ζελέ σε πελάτες που έχουν προβλήματα στο κρεβάτι. Το αποτέλεσμα είναι αισθητή από την πρώτη εφαρμογή. Μετά από 2-3 εβδομάδες, σεξουαλική ζωή τους βελτιώνεται. είναι ένα μη-χειρουργικά μέσα διεύρυνση πέους. Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής φυσικά του πέους πηκτώματος αυξηθεί κατά 2-4 cm

Lagutenko N. V., ο γιατρός-σεξολόγος

άνδρες Ρεάλ σχόλια

Αποφάσισε να διαφοροποιήσουν προσωπική ζωή. Η πρώτη εφαρμογή θετική επίδραση δεν είναι αισθητή. Μια εβδομάδα αργότερα, οι οργασμοί έγινε πιο φωτεινή, και το πέος είναι περισσότερο ευαίσθητη. Στο τέλος του μαθήματος το πέος μου έχει μεγαλώσει 3 εκατοστά εγώ τώρα πήρε ένα διάλειμμα για να χρησιμοποιήσετε το τζελ, αλλά θα το χρησιμοποιήσει σίγουρα και πάλι.

Ντμίτρι, 35 χρονών

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πιο διαλείψεων στο σεξ. Διαβάζοντας τα σχόλια στο διαδίκτυο, αποφάσισα να δοκιμάσω ένα. Την πρώτη ημέρα, το φύλο διήρκεσε λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, και αποφάσισα να πάρω όλη την διάρκεια της εφαρμογής. Στο τέλος παρατήρησα ότι το πίσω λίμπιντο, την ισχύ αποκαταστάθηκε, και έγινα πιο δυνατός στο κρεβάτι. Η σεξουαλική ζωή έγινε τακτική. Μετά τον πρώτο χρόνο, ένας άλλος μήνας πέρασε, και το αποτέλεσμα δεν έχει εξαφανιστεί.

Vladimir, 47 χρόνια

Το κόστος

Η τιμή του εργαλείου καθορίζεται από τον παροχέα της. Συνήθως η γέλη είναι περίπου δύο χιλιάδες les. Η τιμή αυτή δηλώνεται από τον κατασκευαστή και υπόκεινται σε πιθανή έκπτωση. Κατά την εφαρμογή, το κόστος μπορεί να αυξηθεί λόγω του κόστους μεταφοράς. Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών πληρώνονται επιπλέον.

Το κόστος του πηκτώματος είναι ομοιόμορφη για όλες τις χώρες της ΚΑΚ. Οι αυξήσεις των τιμών σημαντικά όταν η παραγγελία σας παράδοση από άλλη χώρα. Είναι πλέον συμφέρουσα για να δώσετε την παραγγελία σας στις ιστοσελίδες της Europen προμηθευτών. Αυτό μικραίνει την περίοδο παραδόσεως

Πως να αγοράσετε κερδοφόρα

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του τζελ είναι συχνά πραγματοποιήθηκε εκπτώσεις και τις προσφορές. Αυτή τη στιγμή, το εργαλείο μπορεί να αγοραστεί μόνο ….. Η τιμή μπορεί να αλλάξει κατά την κρίση του προμηθευτή. Για να αγοράσετε gel με έκπτωση, κάθε μέρα θα πρέπει να δείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή.

Sells

Πως να αναγνωρίζουν ένα πλαστό

Το πρωτότυπο προϊόν είναι ένα πλαστικό σωλήνα μαύρου χρώματος με τυπωμένο όνομα του πηκτώματος. Πρέπει να καθορίσετε την ημερομηνία παραγωγής, διάρκεια ζωής και τις συνθήκες αποθήκευσης. Το αποτέλεσμα της εφαρμογής της αρχικής ορατό από την πρώτη εφαρμογή. Για να αγοράσετε απαιτείται μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή. Αγορά σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα αυξάνει τον κίνδυνο από τη λήψη πλαστών.

Ανώνυμος παραγγελία και την παράδοση

Ταξινόμηση των προϊόντων γίνεται ανώνυμα. Για περισσότερη ιδιωτικότητα επιτρέπεται να κάνετε την πληρωμή προσωπικά στον courier. Το προϊόν έρχεται σε ένα σκοτεινό πακέτο για να δούμε τι είναι αυτό, είναι αδύνατο. Η ταχυμεταφορών ενημερώνεται μόνο για το ποσό που πρέπει να.

Εφαρμογή απολύτως ασφαλές, να αναβάλει την απόκτηση του δεν είναι απαραίτητη. Το πήκτωμα εξαλείφει τα προβλήματα της σεξουαλικής σφαίρας. Κατάλληλο για ζευγάρια που επιθυμούν να πειραματιστεί στο κρεβάτι. Για πεποιθήσεις για τα οφέλη της γέλης, μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια στο διαδίκτυο ή να ζητήσει συμβουλές από έναν ουρολόγο.

Delli Panthea

Παίρνει λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη Philippa Take, αλλά δύο πράγματα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ είναι ότι είναι σίγουρο και πρακτικό. Φυσικά, το sshe είναι επίσης χαρισματικό, συναισθηματικό και ικανό, αλλά είναι λιγότερο προεξέχον και συχνά συνυφασμένο με το να είναι επιτηδευμένο Καλά.
Οι προσδοκίες της, όμως, είναι αυτό που τόσο άρεσε. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άνθρωποι θα υπολογίζουν και στην οπισθοψία τους όποτε χρειάζονται επευφημίες.

Κανείς δεν είναι τέλειος φυσικά και ο Φίλιππα έχει πολλά λιγότερο ευνοϊκά χαρακτηριστικά. Η στενότητα και η μισαλλοδοξία της τείνουν να παρεμποδίζουν συχνά τα προσωπικά επίπεδα.
Ευτυχώς η πρακτική της σκέψη είναι συνήθως εκεί για να μαλακώσει τα χτυπήματα.

You may also like...